Mikä on suurin vahvuutesi ihmissuhteissa? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

31.03.2020 18:45 - Emmi Moilanen

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaa’an ystävät ja lähipiiri ovat onnekkaita, sillä vaaka tukee ja puolustaa läheisiään viimeiseen saakka. Vaaka on kultaakin kalliimpi ystävä, jonka apuun voi aina luottaa.

Merkin edustajilla on myös erinomainen taito asettua muiden asemaan, jolloin hän ymmärtää yhä paremmin toisen osapuolen näkökantoja. Vaaka tunnetaankin usein empaattisuudestaan ja lämpimistä halauksistaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit ovat salaperäisyyteen taipuvaista väkeä, jotka eivät mielellään päästä uusia tuttavuuksia lähipiiriinsä ihan heti.

Tietynlainen pidättyväisyys uusiin ihmisiin tutustuessa onkin kääntynyt useimmilla merkin edustajilla vahvuudeksi, sillä ystäväpiiriin ovat valikoituneet juuri ne henkilöt, joihin skorpioni voi luottaa täysin. Tämä on piirre, jota skorpioni arvostaa ihmissuhteissaan ylitse muiden, ja myös vankkumaton luottamus on asia, joita hän itse tarjoilee ystävilleen.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies tunnetaan positiivisesta ajattelumallistaan ja siitä, kuinka hän aina löytää myrskypilvistäkin sen hopeareunuksen.

Jousimies suhtautuu myös itseensä lempeydellä ja kannustavasti; mokatkin aina opettavat jotain elämästä. Vaikka merkin edustajat eivät olisikaan aina täysin varmoja siitä, mihin ovat ryhtymässä, positiivinen asenne kantaa heitä myös uusien asioiden parissa pitkälle.

Kauris (22.12.-19.1.)

Määrätietoinen ja ahkera kauris tunnetaan myös nöyränä ja melko vaatimattomana tyyppinä. Vaikka kauris harvoin tekee numeroa itsestään, heidän suurin vahvuutensa on valtava voima, joilla he puolustavat omia rajojaan, eivätkä anna kenenkään kävellä itsensä ylitse.

Kauriin omanarvontunto on korkealla ja hän tiedostaa, milloin ei saa ansaitsemaansa kohtelua. Merkin edustajilla on omia rajoja puolustaessaan myös rohkeutta tuoda epäkohtia ilmi – samalla he tulevat auttaneeksi muita, samojen asioiden kanssa painivia läheisiään.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vaikka useat vesimiehet kokevat olevansa seurallisia tyyppejä ja he viihtyvät suuren ystäväjoukon keskellä, heillä ei ole mitään ongelmaa viettää tarvittaessa aikaa myös vain omassa seurassaan.

He eivät hakeudu kenenkään seuraan vain sen takia, että heidän ei tarvitsisi olla yksin. Vesimiehen yksi suurimmista vahvuuksista onkin se, että he osaavat luovia erinomaisesti niin tiimityöskentelyn parissa kuin itsenäisessä puurtamisessakin.

Kalat (19.2.-20.3.)

Merkin edustajat ovat parhaimmillaan silloin, kun pääsevät tarjoamaan apuaan. Olipa kyse sitten projektiluontoisesta työstä tai ystävän ihmissuhdeongelmista, kalat loistavat kuunnellessaan ja neuvoessaan muita.

Herkkyytensä ansiosta kalat lukee myös erilaisia sosiaalisia tilanteita taitavasti ja äärimmäisen nopeasti. Tästä syystä heidän auttamishalukkuutta ei juuri koskaan koeta tunkeilevana, vaan merkin edustajien kohdalla päteekin vanha viisaus; ”hädässä ystävä tunnetaan.”

Lue myös: Haluatko parisuhteestasi intiimimmän? 10 vinkkiä, joilla lisäät seksikkyyttä ja kemiaa suhteeseesi

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat