Kuva: Shutterstock

Mitä rakkauselämääsi kuuluu vuonna 2021? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa

31.01.2021 17:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Helmikuussa kurkistetaan vuoden 2021 rakkauselämään.

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi helmikuun horoskoopissa pureudutaan rakkauselämään ja tarkastellaan sitä, mitä vuosi 2021 tuo ihmissuhderintamalla tullessaan. Voit katsoa alta, mitä horoskooppimerkkisi ennustaa juuri sinulle tulevan vuoden osalta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimies tuntee tarvitsevansa tilaa ihmissuhteissaan, ja omaa oloaan kannattaakin kuunnella nyt helmikuussa. Pieni etäisyys tekee lopulta hyvää ihmissuhteillesi, sillä ajanjakso avaa niitä solmuja, joiden olet huomannut tuovat rasitetta ihmissuhteisiisi.

Seurustelevan vesimiehen parisuhde puhkeaa tämän myötä kuin uuteen kukkaan kevään kynnyksellä. Sinkkujen puolestaan on lupa odottaa rakkauselämänsä aktivoitumista viimeistään syksyllä, ja marraskuu on erinomainen aika isojen siirtojen tekemiseen deittirintamalla.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat on kipuillut viime aikoina ihmissuhteissaan siitä syystä, ettei ole oikein itsekään tiennyt, mitä haluaa. Epävarmuus aiheuttaa ryppyjä rakkauteen helmikuussa ja merkin edustajien onkin hyvä ottaa hetki aikaa vain itselleen. Alkuvuosi 2021 on ratkaisevaa aikaa, sillä opit jälleen nauttimaan omasta seurastasi ja löydät elämääsi uusia tavoitteita sekä intohimon kohteita.

Kun päämäärät alkavat selkiytyä, on aika keskittyä rakkauselämään. Omien tavoitteiden pohtiminen tuo mukanaan myös sen, että et tyydy rakkauselämässäsi yhtään vähempään kuin ansaitset. Tämä on periaate, josta tänä vuonna kannattaa pitää tiukasti kiinni.

Oinas (21.3.-19.4.)

Olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa, vuosi 2021 on oinaalle kukoistuksen aikaa rakkauselämän osalta. Onnekkaan rakkauselämän edellytyksenä on kuitenkin se, että maltat mielesi ja hiljennyt tutkiskelemaan ensin rauhassa, mitä todella toivot elämäsi ihmissuhteilta. Hätiköidyt päätökset johtavat nyt tavanomaista suurempiin pettymyksiin.

Vaikka ystävänpäivä kolkuttelee ihan nurkan takana, oinaan kannattaa tehdä suhteissaan suuria liikkeitä vasta kevään edetessä, huhtikuun tienoilla. Tästä syystä helmikuu onkin erinomaista aikaa kartoittaa omia toiveitaan ihmissuhteiden saralla.

Härkä (20.4.-20.5.)

Helmikuu alkaa härän osalta hieman kaoottisissa tunnelmissa, eivätkä merkin edustajat ole aina itsekkään ottaa selvää tunne-elämänsä ailahteluista. Sinkkuhärän kannattaakin suhtautua avoimin mielin ja kaikessa rauhassa uusiin tuttavuuksiinsa, sillä kipinän syttyminen ottaa tänä vuonna oman aikansa – hyvää kannattaa kuitenkin odottaa.

Seurusteleva härkä puolestaan saattaa kokea tänä vuonna tunteiden myllerryksen voimakkaampana kuin aiemmin; niin ilot kuin surutkin. Tänä vuonna on tärkeämpää kuin koskaan muistaa ohjenuora: jaetut murheet tuntuvat puolittuvan hetkessä, kun taas yhteinen ilo kaksinkertaistuu.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksonen odottaa rakkauselämältään juuri nyt suuria, ja sinkkukaksonen tunteekin olevansa valmis siirtymään deittailusta sitoutuneeseen parisuhteeseen. Itsevarmuutesi huokuu helmikuussa myös ulospäin ja tuo ripauksen onnea mukanaan, joka kantaa pitkälle kesään. Nyt kannattaa ryhtyä toimeen.

Parisuhteessa olevat merkin edustajat puolestaan saavat tänä vuonna nautiskella seesteisestä rakkauselämästä, kunhan muistavat vaalia avointa kommunikaatiota vaikeiltakin tuntuvissa tilanteissa. Tunteiden patoaminen johtaa tänä vuonna aiempaakin herkemmin ryppyihin rakkaudessa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Vaikea viime vuosi tuntuu jättäneen jäljen myös ravun rakkauselämään, eivätkä merkin edustajat tällä hetkellä täysin tiedä, mitä tulevalta voi odottaa. Juuri nyt kannattaakin luottaa siihen, että asiat järjestyvät parhain päin.

Vaikka helmikuu näyttääkin rakkausrintamalla hiljaiselta, avoin mieli johdattaa sinkkuravun tilanteisiin, joissa rakkaus saattaa löytyä yllättävänkin läheltä. Parisuhteessa erityisesti helmikuu on aikaa, jolloin rakkaus kaipaa hoitoa – ystävänpäivä on otollinen aika kipinän uudelleen herättelyyn.

Kilpailut

Uusimmat