Mitä rakkauselämääsi kuuluu vuonna 2021? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa

31.01.2021 17:15 - Emmi Moilanen

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonan rakkauselämä tuntuu kaipaavan ravistelua ja nyt siihen onkin otollinen aika. Riko pinttyneet toimintatavat, joita sinulla on ihmissuhteissasi ja huomaat, että oma tunne-elämäsi nousee täysin uudelle tasolle – jopa yllättävän pian.

Helmikuussa sinkkuleijona kaipaa lämpöä ja rakkautta, mutta vielä on maltettava hetki. Kesän lapsena leijonan rakkauselämä puhkeaa kukkaan juhannuksen jälkeen, jolloin myös seurustelevan leijonan on lupa odottaa parisuhteeseensa erityisen rakkaudentäyteistä aikaa. Lämpimät kesäkuukaudet ovat leijonan osalta aikaa, jolloin rakkauden liekki roihuaa kuumana.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt pohtii helmikuussa rakkauden syvintä olemusta ja on valmis sukeltamaan syvällekin omiin sekä kumppaninsa tunteisiin. Tämä on erinomainen lähtökohta hoitaa parisuhdetta tai selvitellä sitä, mitä sinkkuna toivoisi omalta rakkauselämältään.

Lähestyvä ystävänpäivä saa merkin edustajien ajatukset harhailemaan vaaleanpunaisiin päiväuniin. Vaikka perhoset vatsanpohjassa eivät johtaisikaan mihinkään vakavaan, tunteesta kannattaa nyt nauttia täysillä ja heittäytyä siihen rohkeasti. Huomaat, että kevyen flirtin ylläpitäminen tuo energiaa arkeesi pitkin vuotta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vuosi 2021 enteilee hyvää sinkkuvaa’an elämään, sillä luvassa on uusia tuttavuuksia, jopa yllättäviäkin sellaisia, jos vain maltat rikkoa omia arjen rutiinejasi. Muutos johdattaa uusien asioiden luokse, vaikka omalta mukavuusalueelta poistuminen tuntuisikin aluksi vaikealta.

Myös parisuhteessa olevan vaa’an arkea piristäisi juuri nyt uudet kuviot, ja tämä onkin vaarassa tuoda ryppyjä sekä mustasukkaisuutta rakkauteen. Tänä vuonna on hyvä keskittyä siihen, ettei parisuhde pääse urautumaan entistä tiiviimmin vanhoihin uomiinsa, vaan tavallisista arkipäivistäkin löytyisi edes pieni ripaus jotakin uutta ja jännittävää.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni on tuntenut olonsa viime aikoina epävarmaksi, ja tämä heijastuu myös hänen rakkauselämäänsä. Helmikuun ystävänpäivätohinoista huolimatta merkin edustajien on hyvä keskittyä itsensä hemmotteluun ja asioihin, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä.

Niin sinkku kuin seurustelevakin skorpioni huomaa pian, että akkujen lataaminen johtaa vilkkaampaan rakkauselämään kevään edetessä. Tänä vuonna myös rakkauselämääsi vahvistavat juuri ne asiat, joista olet löytänyt hyvää oloa ja uutta energiaa itseä hemmotellessasi.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Kuluva vuosi on aikaa, jolloin jousimies tuulettaa ihmissuhteitaan ja tämä energia näkyy ennen pitkää myös rakkauselämässä. Olet havainnut viime aikoina yhä selvemmin, ettei negatiivisuutta lietsovien ihmisten pitäminen lähipiirissä edistä hyvinvointiasi.

Kun myrkyllisten ihmisten aiheuttama painolasti kevenee harteilta, alat nähdä myös rakkauselämäsi uusin silmin. Nyt on hyvä tilaisuus käyttää vapautunut energia oman rakkaan hellimiseen, katkaista onneton ihmissuhde tai suunnata uteliaat ajatukset kohti deittimarkkinoita.

Kauris (22.12.-19.1.)

Helmikuussa kauris keräilee horjunutta itsetuntoaan ja nyt onkin oikea aika keskittyä vain itseesi ja asioihin, jotka saavat olosi tuntumaan hyvältä. Keskity elämäsi peruspilareihin, hyvinvointiin, riittävään palautumiseen ja tavoittele unelmiasi työn saralla.

Vaikka nyt olosi ei tuntuisikaan viehättävältä ja vetovoimaiselta, kova työ palkitaan. Onnistumisen tunteet muilla elämän osa-alueilla vahvistavat itseluottamustasi ja tämä alkaa ennen pitkää säteillä ulospäin, joka tuo myös kaivattua boostia rakkausrintamalle – viimeistään silloin, kun lämmin kesä vaihtuu tunnelmalliseen syksyyn.

Lue myös: Rakkaus vaatii hoitoa - lue 7 pientä asiaa, joilla parannat parisuhdetta huomattavasti

Lue myös: Sinkkuelämän parhaat puolet listattiin yhteen – muista nämä, jos yksinäisyys alkaa vaivaamaan

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat