Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka ovat täydellinen yhdistelmä - sielunkumppanus pätee etenkin rakkauselämään

23.05.2021 21:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi herkkä ja empaattinen rapu löytää helposti elämäänsä merkityksellisiä ihmissuhteita.

Rakkauselämää ja henkilökemioita on hauska tulkita myös horoskooppien avulla, ja tähtimerkkien hallitsevat piirteet voivatkin antaa viitteitä siitä, ketkä ovat kuin luotuja toisilleen. Osa merkeistä vetää toisiaan voimakkaammin puoleensa kuin toiset, ja alta voit katsoa yhdistelmät, joiden välille todennäköisesti muodostuu vahva sielunkumppanuus.

Härkä ja rapu

Tämän kaksikon molemmat osapuolet arvostavat sydämellisyyttä, turvallisuuden tuntua sekä mukavaa yhteistä kotia. Ravun vesi- ja härän maaelementit tasapainottavat sopivasti toisiaan, ja yhteiselo on täynnä vakaata rakkautta.

Skorpioni ja rapu

Rapu saattaa härän lisäksi löytää sielunkumppaninsa myös mystisestä skorpionista. Vesielementtien edustajina yhteinen sävel on helppo löytää, eikä vahvoista tunteista huolimatta yhteentörmäyksiä synny kovinkaan helposti.

Leijona ja oinas

Tässä kaksikossa yhdistyvät voimakkaat luonteet ja tunteiden tulisuus. Leijonan ja oinaan suhdetta kannattelee intohimo, joka pariskunnan omapäisistä luonteista huolimatta kantaa läpi vaikeidenkin aikojen. Leijonan ja oinaan parisuhteessa on täydellinen tasapaino omaa tahtoa ja seesteistä, yhteistä säveltä.

Neitsyt ja härkä

Tämä voimakaksikko muodostaa täydellisen sielunkumppanuuden, sillä he ymmärtävät toistensa kunnianhimoisen ja periksiantamattoman luonteenpiirteitä täydellisesti. Harmoniaa rikkoo sopivasti neitsyen herkkyys ja härän särmikkäämpi tapa suhtautua asioihin. Pieni erilaisuus takaa sen, että suhteen kipinä pysyy yllä eikä arki muutu tasaisen tylsäksi.

Vaaka ja kaksonen

Vaaka ja kaksonen vetää toisiaan puoleensa voimakkaasti, sillä heidän merkitsevät luonteenpiirteensä koostuvat samoista asioista. Molemmat heistä ovat hurmaavia tyyppejä, joilla on sana hallussa. Kun katsotaan pintaa syvemmälle, tätä pariskuntaa yhdistää usein älykäs huumori sekä hyvin samankaltaiset unelmat.

Lue myös: Mitä horoskooppia muistutat luonteeltasi oikeasti? Hauska testi paljastaa!

Lue myös: Stressiherkimmät horoskooppimerkit listattiin – katso, oletko taipuvainen asioiden ylianalysointiin

Lue myös: Mitä rakkauselämääsi kuuluu vuonna 2021? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat