Kuva: Shutterstock

Horoskoopit, jotka vetävät eniten toisiaan puoleensa - kuka on yhteensopivin oman merkkisi kanssa?

19.06.2021 22:15 - Emmi Moilanen

Vetovoima on usein niin fyysistä kuin henkistäkin.

Monet meistä ovat varmasti tunteneet sen voimakkaan ihastumisen tunteen, kun uusi tuttavuus tuntuu vetävän heti ensisilmäyksellä voimakkaasti puoleensa. Myös horoskoopeista voi lukea sen, että toisten kanssa kemiat osuvat paremmin kohdalleen kuin toisten.

Elite Daily -sivusto kirjoittikin horoskooppimerkeistä, jotka vetävät toisiaan eniten puoleensa. Voit katsoa alta, minkä merkin edustaja on yhteensopivin oman horoskooppisi kanssa.

Härkä ja rapu

Härän ja ravun välillä kipinöi niin, että usein myös ulkopuoliset huomaavat kaksikon täydellisesti yhteensopivan kemian. Heidän välisessä suhteessaan yhdistyy myös turvallisuus ja luottamus, joka pitää suhteen vakaalla pohjalla myös vastoinkäymisten osuessa kohdalle.

Jousimies ja kaksonen

Merkin edustajien välillä on usein voimakasta fyysistä vetovoimaa, mutta kaksikko löytää yhteisen sävelen henkisellä tasolla hyvin nopeasti. Ensisilmäyksestä lähtien kaksosen spontaanius saa myös ajoittain varautuneen jousimiehen leikkimielisyyden esiin.

Rapu ja skorpioni

Tässä yhdistelmässä vastakohdat täydentävät toisiaan. Ujo ja herkkä rapu saattaa aluksi hämmentyä skorpionin voimakkaasta ja sensuellista energiasta, mutta ennen pitkää kaksikon kemia muodostuu vahvaksi yhdistelmäksi herkkyyttä ja intiimiä läheisyyttä.

Vaaka ja vesimies

Vaaka tuntee usein vetoa itsevarmaan ja älykkääseen vesimieheen. Heidän välillään vallitsee myös voimakas seksuaalinen jännite, sillä vesimiehen yllätyksellisyys ja spontaanius pitää vaa’an sopivasti varpaillaan sekä odottavaisena.

Leijona ja oinas

Valovoimainen ja energinen leijona sekä intohimoinen oinas ovat erinomainen yhdistelmä rakkausrintamalla. Vahvasta luonteestaan huolimatta oinas osaa antaa leijonalle riittävästi tilaa ja leijona arvostaa kumppaninsa tulista sekä tunteikasta luonnetta.

Kalat ja neitsyt

Tämän kaksikon kemiat kohtaavat niin henkisellä tasolla kuin makuuhuoneen puolellakin. Fyysisen vetovoiman lisäksi perhosia vatsanpohjaan aiheuttaa huumorintajun ja ajatusmaailmojen kohtaaminen, eivätkä merkkien edustajat tylsisty tai jää koskaan sanattomiksi toistensa seurassa.

Lue myös: Haluatko parisuhteestasi intiimimmän? 10 vinkkiä, joilla lisäät seksikkyyttä ja kemiaa suhteeseesi

Lue myös: Onko ihastuminen muuttumassa tosirakkaudeksi? 5 merkkiä, joista tiedät

Juttu on julkaistu alun perin 27.5.2020.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat