6 asiaa, joita ei kannata odottaa muilta ihmisiltä

28.11.2014 08:00 - Elina Jokela

Välillä on helpompaa syyttää harmillisista sattumuksista muita kuin itseään. Tiettyjä asioita ei kuitenkaan kannata odottaa muilta ihmisiltä.

Muiden ihmisten vaikutus meihin on väistämätöntä. On kuitenkin meistä itsestämme kiinni, paljonko annamme toisten tahdon sanella elämämme kulkua. Lue alta asiat, joihin et tarvitse muita ihmisiä.

Älä odota muilta ihmisiltä arvostuksen osoituksia - riität sellaisenaan.

Omakuva kertoo kuka todella olet. Arvostatko itseäsi tarpeeksi? Saat muiden ihailun osaksesi paljon helpommin, jos arvostat itse itseäsi. Olet merkittävä ja arvokas, muista tämä!

Älä odota muiden tekevän sinua onnelliseksi - olet itse onnesi lähde.

Aina on olemassa joku, kenen pitäisi tehdä sinut onnelliseksi, mutta hän ei onnistu siinä. Kaikki ihmiset eivät tuo elämääsi pelkkää iloa. Jokainen ihminen rakentaa itse oman onnensa. Jos kuitenkin tapaat ihmisen, jonka kanssa voitte rakentaa yhteisen onnen, pidä hänestä kiinni.

Älä oleta, että muut huolehtivat hyvinvoinnistasi.

Kun totut pitämään toisesta ihmisestä huolta, unohdat helposti oman hyvinvointisi. Keskity välillä omaan hyvinvointiin ja unohda muu maailma. Älä usko, että elämästäsi tulee parempaa, kun olet tavannut "Sen oikean". Tuokin ajatus on jippo, jolla estät itseäsi tuntemasta tässä hetkessä onnea.

Älä oleta ihmisten olevan aina kunnossa.

On hyvä pistää itsensä etusijalle, mutta älä silti laiminlyö muita ihmisiä. Ole ystävällinen, koska et voi tietää, mitä taisteluita ihmiset käyvät itsensä kanssa. On ymmärrettävää olla välillä allapäin. Kukaan ihminen ei ole aina iloinen - suhtaudu siis myötätunnolla toisten vaikeisiin päiviin.

Älä yritä väkisin viedä ideoitasi läpi.

Harvoin löytää ihmistä, joka on aina samaa mieltä kanssasi ja haluaa samoja asioita. Älä yritä muuttaa toista ihmistä vain, koska sinulla on joku tietty idea. Anna ihmisten olla sellaisia, kun ovat. Se antaa heille rohkeuden tehdä mitä vain. Jos ihmisestä löytyy piirteitä, joiden kanssa et pysty elämään, ei hän mitä luultavammin kuulu elämääsi.

Lähde: ! heart intelligenceLue myös täältä 10 asiaa, joita menestynyt ihminen ei suostu tekemään.

Kilpailut

Uusimmat