4 yllättävää asiaa, jotka aiheuttavat ryppyjä

11.02.2015 21:04 - Anna Hopi

Good Housekeeping -sivusto kertoi asioista, jotka voivat arjen keskellä tuoda sinulle lisäryppyjä. Osaa et ole välttämättä tullut ajatelleeksi.

1. Nukkumisasento

Jos nukut aina samassa asennossa tietyllä puolellasi, se voi aiheuttaa ryppyjä ihoosi. Iho rypistyy yöllä tyynyä vasten, eikä iän myötä enää palaudu paikoilleen niin helposti. Jos vaihtelet nukkumisasentoa, pidät ihon paremman näköisenä pidempään.

2. Autolla ajaminen

Auton ikkunasta pääsee sisään haitallisia auringonsäteitä, kertoi dermatologi Ranella Hirsch. Jos käytät autoasi päivittäin paljon, UVA-säteet pääsevät vaikuttamaan ihoosi. Ne aiheuttavat ryppyjä. Hyvä vinkki onkin suojautua auton ratissa aurinkovoiteella.

3. Tunteet

Mitä tunteikkaampi ihminen, sen enemmän kasvojen ilmeet vaihtelevat arjessa. Jos olet usein tietyssä tunteessa, se tekee juonteet kasvoillesi. Ensimmäiset rypyt kertovat niistä tunteista, joita tunnet useimmin.

4. Huono näkö

Jos silmiesi ympärillä on ryppyjä, se voi viitata siihen, että näkösi on huonontumassa. Jos siristelet paljon silmiäsi, se voi aiheuttaa niiden ympärille juonteita. Rentouta välillä kasvojesi lihaksia, se auttaa.

Lähde: Good Housekeeping.

 

 

Kerroimme juuri eräästä naisesta, joka löysi halvimman tavan välttää ryppyjä. Hän ei ole hymyillyt vuosiin. Lue koko tarina täältä.

Kilpailut

Uusimmat