Mitä sormiesi pituus kertoo luonteestasi?

10.04.2015 16:14 - Senni Loikala

Healthy Life Tricks -sivuston mukaan voit saada selville asioita persoonallisuudestasi sormia katsomalla.

Nimetön on etusormeasi pidempi

Säteilet tavalla, jota ihmiset pitävät vastustamattomana. Ulkonäöltäsi olet silmiinpistävän hyvännäköinen. Luonteessasi puolestaan on hipaus jopa aggressiivisuutta, mutta päättäväisyys on ehdoton valttikorttisi - uskallat ottaa myös riskejä. Tutkijoiden mukaan kuukausitienestisi ovat suuremmat kuin heillä, joiden nimetön on etusormea lyhyempi. Pärjäät loistavasti myös shakissa ja olet haka täyttämään ristisanoja.

Nimetön on etusormeasi lyhyempi

Itseluottamuksesi määrä on ihailtavaa. Joskus se saattaa kuitenkin riistäytyä käsistä ja voit vaikuttaa jopa itserakkaalta tai liian ylpeältä. Sinulle yksin oleminen on tärkeää ja annat pahoja katseita, jos joku häiritsee keskittymistäsi. Yleensä et itse ota ensimmäistä askelta uusia ihmissuhteita luodessasi. Arvostat ja kunnioitat saamaasi huomiota.

Nimettömäsi ja etusormesi ovat samanpituisia

Olet rauhaa rakastava ihminen, ja pyrit kaikin keinoin välttämään konflikteja. Tulet loistavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja pystyt pitämään kaikki langat käsissäsi kylmän rauhallisesti. Jos kuitenkin joudut keskelle ristiriitoja, tunnet olosi äärimmäisen epämukavaksi. Parisuhteessa olet uskollinen ja täynnä lämpöä ja rakkautta.

Lähde: Healthy Life Tricks

Kilpailut

Uusimmat