Hyvinvointiguru paljasti 5 onnellisuuden peruspilaria

12.06.2015 10:08 - Anna Hopi

Helsingin Kulttuuritalolla eilen ilallla puhunut Deepak Chopra kertoi, millaisista aineksista koostuu hyvä elämä.

Mikä tuottaa todellista hyvinvointia ihmisen elämään? Mikä meidät oikeasti tekee onnelliseksi? Kuinka voimme tuntea rauhaa hektisessä maailmassa kaiken kiireen ja hälinän keskellä?

Amerikkalainen lääkäri ja miljoonien ihmisten tuntema luennoitsija ja kirjailija Deepak Chopra kertoi viisi asiaa, jotka tuovat huomattavaa tasapainoa jokapäiväiseen elämäämme, kun pidämme niistä huolta säännöllisesti.

Hänen mukaansa keho ei ole pysyvä tila, vaan prosessi, jota voi muuttaa elämäntavoilla terveemmäksi. Pystyt muuntamaan oloasi ajatuksin ja tuntein, mutta myös todellisin elämäntapamuutoksin. Ovatko seuraavat viisi asiaa elämässäsi tasapainossa?

1. Uni.


Ihmiselle on tärkeää säännöllinen, laadukas uni, joka elvyttää häntä ja auttaa palautumaan.

2. Meditaatio.

Meditoidessamme hiljennymme oman tietoisuuden äärelle ja löydämme parhaimmillaan itsestämme pysyvän, rauhallisen ytimen. Chopran mukaan tutkumukset ovat osoittaneet, että päivittäin meditaatio lisää rakkauden, ilon ja onnellisuuden tunteita jokapäiväisessä elämässä.

3. Liikunta.

Kaikenlainen liike on osa elämää, myöskin jooga voi olla tarvittavaa liikuntaa. Ihmisen tietoisuus muuntuu jooga-asanoiden aikana ja sopiva liike voi kohottaa paljon ihmisen energiatasoa.

4. Tunteet.


Ihminen on tunteva olento ja hänelle on tärkeää saada ilmaista kaikkia tunteitaan. On tärkeää saada tulla hyväksytyksi tunteineen.

5. Ravinto.


Nykypäivänä, jolloin on saasteita ja ympäristömyrkkyjä, ja tämän vuoksi puhdas ravinto korostuu yhä tärkeämmäksi. Tarvitsemme käsittelemättömiä, puhtaita ravintoaineita, jolloin koko keho muuttuu.

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat