Luota omaan intuitioosi - 5 ohjetta vaiston vahvistamiseksi

29.06.2015 12:00 - Emma Ylistalo

Oman intuitionsa seuraaminen johtaa usein hyviin tuloksiin, mutta kiireisessä elmämässä on välillä hankala kuulla sisäistä ääntään.

Omaa intuitiotaan on helppo kuunnella kun elämä on rauhallista ja meillä on aikaa keskittyä itseemme. Hektisessä elämässä saattaa tuntua, että tilaisuudet menevät ohitse vain sen takia, että ei ole luottanut omaan vaistoonsa. Miten saat oman intuitiosi toimimaan niin, että tietäisit milloin siihen kannattaa luottaa? Lue alta 5 vinkkiä oman vaiston vahvistamiseksi.

1. Vietä päivittäin aikaa keskittyen itseesi ja hengitykseesi

Voit kutsua sitä meditaatioksi, hiljaiseksi pohdiskeluksi tai vain olemiseksi – kunhan annat itsellesi joka päivä puoli tuntia ollakseni ainoastaan tunteidesi ja ajatustesi kanssa. Kuuntele niitä ilman tuomitsemista ja anna niiden kulkea lävitsesi. Meditaatio puhdistaa mielesi häiriötekijöiltä ja auttaa näin sinua kuulemaan sisäisen äänesi selkeämmin.

2. Kuuntele

Anna sisäiselle äänellesi tilaa tulla kuulluksi. Kerro aktiivisesti itsellesi, että arvostat sen ääntä ja että sieltä tulevat oivallukset ovat tervetulleita.

3. Puhu itsellesi

Esitä itsellesi kysymyksiä. Voit vaikka kirjoittaa ne ensin ylös ja antaa sitten sisäisen äänesi vastata kysymyksiin.

4. Kirjoita päiväkirjaa

Edellinen kohta johtaa helposti tähän. Intuitiiviset vaikutelmat ovat usein hiuksenhienoja ja voivat haihtua nopeasti. Jos oma luottomme niihin ei ole tarpeeksi vahva, viesti menee helposti ohi. Kun kirjoitat ajatuksesi ylös, voit aina palata niihin.

5. Luota itseesi

Tee päätös luottaa omaan intuitioosi ja anna sen todistaa itsellesi, että siihen kannattaakin luottaa

 

Lähde: Huffington Post

Aina ei ole helppoa huomata, jos oma intuitio on hukassa. Oman vaiston kadottamisen voi huomata vaikka herkästi tuomitsemisesta. Lue koko uutinen täältä.

 

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat