Nainen, näin herätät jumalatarvoimasi! Kirsi Ranto kertoi parhaat vinkkinsä

02.07.2015 15:00 - Anna Hopi

Jos haluat nauttia elämästä täysillä, uskalla antautua elämälle.

Laulajatar, kirjailija ja enkelityöskentelijä Kirsi Ranto säteilee lämpöä ja iloa. Hänen puheissaan ja blogikirjoituksissaan on toistunut pidemmän aikaa sana jumalatarvoima. Kyse on siitä, miten jokainen nainen voi herättää sisäisen voimansa ja tuntea itsensä naiseksi isolla N:llä.

- Se on sellainen termi vähän kuin enkelitkin, että ensimmäinen reaktio saattaa olla what? - mitä se nyt kuvittelee. Kun näin ensimmäisiä artikkeleja, jotka tätä aihetta koski, niin muistan ne mieleen nousseet pienuuden tunteet. Ajattelin, etten minä ainakaan mikään jumalatar voi olla. Se oli sellaista perusluterilaista minä en ole mitään -ajattelua, kertoo Kirsi Ranto.

- Elämään alkoi tulla niitä elementtejä, jotka herättivät tätä puolta meikäläisessä. Jumalatarvoima herää, kun löydät omat rajat ja olet pelkäämättä omaa valoa. Usein me pienennetään itseämme ja laitetaan vähän siivet suojiin, ettei vaan ketään häirittäisi, Kirsi nauraa

-  Ettei vaan kukaan saisi kuvitelmaa, että olisit parempi kuin muut. Sitähän me pelkäämme paljon, että miten uskallettaisiin seistä omassa voimassa myötätuntoisesti ja rakkaudessa. Kun tasapaino löytyy, se on jumalattaruutta.

 

Voit kohottaa naisjumalattaren voimaasi myös arjen keskellä. Katso alta Kirsin ohjeet.

1. Uskalla antautua elämälle.

2. Uskalla olla herkkä ja intuitiivinen.

3. Pidä henkinen selkärankasi ja pysy lujana, kun sitä vaaditaan.

4. Olet syntynyt tänne naiseksi, sinulla on täysi oikeus tuntea olosi sellaiseksi. Muista tämä!

5. Kunnioita kehoasi sellaisena kuin olet. Rakasta kehoasi.

6. Korosta kehosi avuja ja näytä vahvuutesi muille. Muista, että pelkkä meikkaaminen ja kauniin mekon pukeminen ei ole se juttu, vaan avoin sydän. Ripsivärin laittaminen ei auta, jos tunnet sisäistä tyhjyyttä. Omaa ulkoista kauneutta voi korostaa, kun ilo on jo sydämessä.

7. Luovuus. Jos olet lapsena maalannut ja sittemmin haudannut harrastuksen, kaiva vanha harrastus uudestaan esiin!

8. Mieti, mikä herättää sinussa iloa. Se voi olla laulaminen, tanssiminen, kukkien istutus...lista on loputon.

9. Anna itsellesi olla aikaa istua metsässä kannon nokassa. Pienten asioiden kautta löydät oman voimasi isoimmin - ilon kautta.

 

HUOM! Meistä jokaisesta löytyy oma maskuliininen ja feminiininen puolemme. Vaikka vinkit on annettu naisille, myöskin miehet voivat herätellä omaa herkkää, feminiinistä puoltaan oheisten vinkkien avulla!

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat