Kuva: Fotolia

Anoreksiaa sairastanut nainen julkaisi järkyttävän kuvan: "Olin tuntien päässä kuolemasta"

11.08.2017 13:45 - Katariina Auvinen

Annalise Mishler, 22, painoi huonoimpina aikoinaan noin 25 kiloa.

Kalifornialainen Annalise Mishler, 22, toimii nykyisin mallina. Hän julkaisi Instagramissa omasta kamppailustaan kaksi hyvin erilaista kuvaa. Toisessa Mishler on järkyttävän laihassa kunnossa. Kuva on otettu vuonna 2015. Nykyisin nuori nainen työskentelee mallina ja vakuuttaa olevansa terve. 

Pahimmillaan pari vuotta sitten Mishler painoi vain noin hurjat 25 kiloa. Rasvaa hänen kehossaan oli vain kolme prosenttia. Malli on avoimesti kertonut omasta anoreksiastaan. Anoreksiansa aikana hän kertoi kärsineensä muun muassa sydänongelmista ja unettomuudesta. Hänen kuukautisensa myös jäivät pois kahdeksi vuodeksi. 

Mishler kuitenkin muutti elämänsä suuntaa ja alkoi keskittyä terveelliseen ruokavalioon ja treenaamisen yhdistämiseen. Nykyisin mallina toimimisen lisäksi hän opastaa myös muita terveelliseen elämään. 

-On järkyttävää kuinka ihmiset kertovat sinun tulevan onnelliseksi, kun saat vatsalihakset ja syöt vähemmän. Minäpä kerron teille erään asian. Silloin kun minulla näkyi vatsalihakset, olin kuolemassa.

Pelkkää luuta ja nahkaa olevassa kuvassa Mishler kertoo, että hänestä ei ikinä tuntunut hyvältä omassa vartalossaan. Hän painottaa, että anoreksia ei ole vain painonpudotus, joka meni liian pitkälle. Anoreksia on oikea sairaus. 

Lue myös: Miesten syömishäiriöt yleistyvät maailmalla - "näytin siltä, ettei minun pitäisi olla elossa "

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat