Kuva: Fotolia

71-vuotiaalla rautarouvalla on lihakset, joista moni vain haaveilee - kilpailee aktiivisesti

30.08.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Josefina Monasterio on elävä esimerkki siitä, että vanhempanakin voi aloittaa uuden harrastuksen.

Josefina Monasteriolla, 71, on lihakset, joista moni vain haaveilee. Rautainen nainen on 71-vuotias ja kilpailee aktiivisesti kehonrakennuksessa. Monasterio onkin vanhimpia kehonrakennuksessa kilpailevia naisia koko maailmassa. 

Nainen kertoo olleensa aktiivinen aina, mutta kehonrakennuksen hän aloitti vasta 59-vuotiaana. Näin ollen hän on treenannut kroppaansa aktiivisesti jo yli kymmenen vuotta. Monasterio kertoo Metro-julkaisulle, että hän haluaa näyttää ettei iällä niinkään ole väliä, jos haluaa saavuttaa unelmiensa vartalon. 

Monasterio syntyi alkujaan Venezuelassa, mutta muutti Yhdyvaltoihin vuonna 1975. Aktiivisen naisen treenirutiinit saavat hengästymään pelkästä ajatuksesta. Hän syö täyttävän kaurapainotteisen aamiaisen, jonka jälkeen nainen suuntaa salille. Hän juoksee päivittäin kovalla sykkeellä yhdeksän kilometriä. Tätä seuraa kevyt neljän kilometrin hölkkä. Hän myös kävelee tämän lisäksi neljä kilometriä.

Hän myös noudattaa tiukkaa ruokavaliota. Monasterio päivittää aktiivisesti myös omia sosiaalisen median sivujaan, jotta hän kannustaisi muitakin ihmisiä huolehtimaan terveydestään. 

Lue myös: Terveellisessä välipalassa voi olla yllättävän paljon kaloreita - katso havainnollistavat kuvat

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat