Kuva: Fotolia

Järkyttävä tragedia - pariskunnan molemmilta osapuolilta löydettiin aivokasvain

31.08.2017 17:15 - Katariina Auvinen

Puolisot saivat tietää asiasta vain viikkojen erotuksella. Nyt he tsemppaavat toisiaan.

Kukaan ei toivoisi rakkaansa sairastuvan, mutta kun molemmat sairastuvat samaan vakavaan sairauteen, mieli voi muuttua hyvinkin matalaksi. Näin kävi Dean Goddardille, 29 sekä hänen rakkaalleen Francesca Bryantille, 28. Pariskunta on ollut yhdessä jo yhdeksän vuotta. 

Bryant sairastaa perinnöllistä Von Hippel-Lindaun syndroomaa, joka kehittää kasvaimia eri puolille kehoa. Bryant sai tietää lääkärin vastaanotolla, että syndrooma oli aiheuttanut kasvaimen myös hänen aivoihinsa. Lääkärin mukaan Bryant piti saada leikkauspöydälle mahdollisimman pian. 

Bryantin leikkaus sujui hyvin, mutta vain viikkoja leikkauksen jälkeen hänen miehensä alkoi kärsiä näköongelmista.

- Näkökentässäni oli omituisia läiskiä, Goddard kertoi Mirror-julkaisulle antamassa haastattelussaan.

Lääkärissä käynnin jälkeen selvisi, että Goddardin näköhermossa on kasvain. Asia oli vakava, koska leikkaus tietäisi lähes varmasti näönmenetystä. Toisaalta lääkäri kertoi Goddardin menehtyvän kahdessa tai kolmessa vuodessa ilman hoitoa. 

Mies on käynyt rankoissa hoidoissa, jonka seurauksena hänen näkökykynsä on heikentynyt. Pariskunta kuitenkin tukee toisiaan hoidossa. Sen lisäksi he ovat saaneet paljon rakkautta ja tukea myös läheisiltään. 

- Rankasta vuodesta huolimatta, olemme toiveikkaita. Otamme vastaan sen mitä tulee, ja toivottavasti tuleva vuosi olisi parempi, Bryant kertoo. 

Lue myös: Isä sai kuulla sairastavansa parantumatonta syöpää: "Elämää ei saisi ottaa itsestäänselvyytenä"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat