Kuva: Fotolia

"Kuin tekisit isoa kakkaa" - Miehet kertovat, miltä he kuvittelevat synnytyksen tuntuvan

26.09.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Kysymys sai vastauksia hyvin laidasta laitaan.

Synnytys on kaikessa ihanuudessaan ja kamaluudessaan ainutlaatuinen hetki, jonka vain naiset voivat kokea. On sanottu, että synnytyskipu on usein naisen elämän yksi vaikeimmista kipukokemuksista. 

Cosmopolitan-julkaisu kysyikin miehiltä, miltä he kuvittelevat synnytyksen tuntuvan. Toiset olivat sitä mieltä, että kyseessä olisi kamalin kipu ikinä. Toisaalta jotkut miehet miettivät synnytyksen vastaavan lähinnä ison kakan vääntämistä. 

Katso miesten vastauksia alta. 

-Kipua todellakin! Kuvittele kokevasi paljon repivää kipua. Ja pahimpien kokemiesi tuntien jälkeen saat palkinnon, kun sinulle ojennetaan lapsi. Pahin hetkesi muuttuikin parhaimmaksi ikinä, David, 28, kertoo. 

-Synnytys tuntuu siltä, kun kärsisit pahasta virtsakivestä, joka on tulossa ulos. Samalla voit mahdollisesti saada orgasmin, Tim, 27, mainitsee. 

-Kuin tekisit isoa kakkaa, josta sinun pitäisi huolehtia ainakin 18 vuotta, Chris, 25, miettii.

-Kuvittelen jonkun moukaroivan kiveksiäni tuntikausia. Joka neljän minuutin jälkeen joku löisi minua kiveksille ja tuntien jälkeen minulle ojennettaisiin lapsi, Will, 30, sanoo. 

-Rehellisesti sanoen, toivoisin voivani kokeilla synnytyskipua. Koen, että minulla on hyvin korkea kipukynnys, joten olisi hienoa saada kokeilla itse kipu ja kertoa sitten, Ryan, 28, pohtii. 

Lue myös: Juuri synnyttäneen äidin kuvasta nettihitti - ylistää hoitajien työtä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat