Kuva: koronavirus

MTV: Pauliina on perheineen kotikaranteenissa - kertoo elämästä neljän seinän sisällä

16.03.2020 19:45 - Lauri Kujanpää

Pauliinan 9-vuotias poika sairastui koronavirukseen.

Pauliina Erikssonin 9-vuotias poika sairastui koronavirukseen Lauttasaaressa ja koko perhe määrättiin kotikaranteeniin. Eriksson kertoi MTV Uutiset Live -ohjelman haastattelussa ensin, miten pojalla todettiin tartuna ja kuinka muut perheestä oireilevat.

- Hänelle tuli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kova kuume, ja koska hänen koulussaan oli ollut tartuna, niin sitä kautta se selvisi. Poika oli ihan pois pelistä ja valitti, että kurkuun koskee ja hän yski paljon. Hänen isoveljellään on vain yskää ja meillä vanhemmilla on tavallisia flunssaoireita.

Eriksson sanoi, että perhe on ollut jo viikon karanteenissa.

- Olemme olleet nyt viikon neljän seinän sisällä ja vähintään vielä puolitoista viikkoa edessä. Sen verran saamme käydä ulkona, että voimme iltaisin ottaa pienet happihyppelyt rannalla.

Eriksson myös kertoi, että ahdistus ei ole iskenyt, mutta tylsyys on.

- Ei tilanne varsinaisesti ahdista, sillä tällaista tämä nyt on. Onhan täällä tylsää ja olemme katsoneet paljon elokuvia. Sitä huomaa myös, että laiskistuu. Ensin ajattelee tekevänsä töitä tai koulujuttuja, mutta sitä saattaakin makaa sohvalla.

Äiti myös kehui, että ihmiset ovat tarjonneet paljon apua.

- Emme saa tavata ketään, emme saa jutella kenellekään emmekä koskea mihinkään. Täällä Lauttasaaressa monet ovat tarjonneet apua, mikä on ollut ihanaa, mutta ruoka tilataan palvelun kautta.

Näet koko haastattelun alta.

Lue myös: Korona-hysteria jyräsi Tuukka Temosen uuden elokuvan ensi-illan: "Eilinen oli monella tapaa katastrofi"

Lue myös: HS: Miksi ihmiset hamstraavat vessapaperia? Sosiaalipsykologi vastaa

Lue myös: Äiti käyttää nokkelaa keinoa, jotta saa lapset pesemään kätensä oikein - aiotko kokeilla?

Lähde: Katsomo

Kilpailut

Uusimmat