Cityn Aamu 13.6.2014

13.06.2014 06:50 - Mikko Honkanen

Honkamikko katsoi avausottelun kokonaan mutta Kinaretti ei

Brasilia ja Kroatia tarjosivat hienon alun MM-kisoille. Pelissä oli dramatiikkaa, eksotiikkaa, loistavia yksilösuorituksia, oma maali, rankkari ja Neymar. Honkamikko veikkasi eilen tulokseksi 3-1 ja Kinaretti 1-2, Honkamikko siis lähempänä. Kinaretti myös uhosi, että aikoo katsoa koko matsin. Honkamikko katsoi, Kinaretti katsoi suunnistusta ja nukahti kesken jalkapallon.

Tässä aamun mielipideuutiset:

 

Sotsin olympialaisten aikaan kuului kansainvälisestä toimittaja joukosta jupinaa kun siellä jostain syystä oli tuplapönttösysteemi eli yhdessä vessassa kaksi pönttöä. Nyt sitten valitetaan kun Brasiliassa ei vessassa ole aina pönttöä ollenkaan. Mikään ei riitä. Ei oo kisoissa pönttöä eikä Kakaa.

Jalkapallon MM-kisojen avajaisten budjetti oli 9 miljoonaa dollaria, eikä kansainväliselle yleisölle missään vaiheessa selvinnyt mihin se raha oikein käytettiin. Rahaa ei ollut käytetty edes siihen että kisojen tunnuskappaleen esittänyt Jennifer Lopez olisi saanut tarpeeksi vaatteita – ja tämä oli tietysti avajaisten ainoa hyvä asia.

Juhani Tamminen jyrisee jalkapallo MM-kilpailujen alla että hän olisi valmis kahvikupin hinnalla pelastamaan suomalaisen jalkapallon. Oikeastihan Tami vaan haluais Brasiliaan futiskommentaattoriks kun kerranki sillä olisi paikallisiin nähden konservatiiviset vaatteet.

Ajatelkaa  mikä mahdollisuus, suomalainen jalkapallo pelastuis kahvikupin hinnalla. Harmi vaan että se kahvikuppi pitäis ostaa just Juhani Tammiselle.

Tänään Nopeassa Valinnassa Helsinki vs. muu Suomi.

Ja seksiperjantain kunniaksi tietysti Seksiä Vai Tennistä -kisa.

Hyvää viikonloppua!

T. Honkamikko aka. Hulk Ronaldo & Kinaretti aka. Vallikallion Valderrama

http://instagram.com/p/pK1m1evN8Y/

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat