Idols-tuomari Olli Lindholmista: Tyylitöntä touhua

25.11.2011 12:47 - Sanna Wänskä

Idolsin koelaulat ovat käynnissä. Oulu, Joensuu ja Vaasa on jo koettu. Tänä viikonloppuna uusia tähtiä etsitään Tampereelta. Idols-tuomari Tommi Liimatainen aikoo antaa suoraa palautetta, mutta ei jatka Olli Lindholmin viitoittamaa linjaa.

Tommi Liimatainen on etsinyt musiikkitaivaalle tähtiä levy-yhtiöbisneksessä jo useamman vuoden Hype Recordsin ruorissa. Tänä talvena mies nähdään Idols-tuomaristossa Laura Voutilaisen ja Jone Nikulan rinnalla. Liimatainen pitää Idolsia haasteena.

- Vielä kolme vuotta sitten en olisi lähtenyt hommaan mukaan. Nyt ajattelin, että mikä ettei. Mielenkiinnolla odotan, mitä iso kilpailu ja produktio pitävät sisällään, Liimatainen sanoo.

Hän kertoo, että ihmiset ovat olleet huolissaan miehen kyvyistä arvioida kilpailijoita, sillä plakkarissa ei ole minkäänlaisia opintoja alan korkeakouluista. Idols-tuomari uskoo, että perusnormaalilla suomalaisella järjellä pärjää.

-Tarkoitus on ollut oikeudenmukainen. Ei voi sanoa, että olen lempeä, palautetta tulee aika suoraan, mutta henkilökohtainen intressi ei ole lähteä nolaamaan näitä nuoria kilpailijoita.

Edellisellä tuotantokaudella Yö-yhtyeen Olli Lindholm sai niskaansa valtavan kuravyöryn arvioituaan kilpailijoiden pukeutumista ja muita ulkoisia asioita.

- Ehkä Olli Lindholmin tapa lähestyä Idols-kilpailijoita ei ollut se solidaarisin ja poliittisin. Tyylitajutonta touhua niin isolta artistilta lähteä kiinnittämään huomiota sellaisiin asioihin, mihin ei siinä vaiheessa ole tarvetta, Liimatainen lataa.

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat