Jonne Aaronin tila huonontunut selvästi - Meksikon keikka peruttu

27.11.2011 16:36 - Antti Granlund

Jonne Aaronin terveydentila on heikentynyt äkillisesti tänään sunnuntaina. Sairaalassa perjantaista asti olleen Negativen laulajan piti lähteä alkuviikosta Meksikoon konserttimatkalle.

Jonne Aaron joutui perjantaina sairaalaan, koska hänen kolme vuorokautta kestäneet vatsakipunsa olivat yltyneet sietämättömiksi. Tilanne oli vakava, koska kipujen syy ei ole ollut tiedossa. Laulajan veli, manageri Tommi Liimataisen mukaan leikkaus sujui hyvin, ja Jonnen piti olla valmis lähtemään alkavalla viikolla Negativen kanssa keikalle Meksikoon.

Sunnuntaina päivällä Jonne Aaronin tulehdusarvot ovat kuitenkin nousseet dramaattisesti, minkä takia hän on joutunut jäämään sairaalaa. Näin ollen Negativen Meksikon konsertti on jouduttu perumaan.

- Maallikkona en osaa sanoa kuinka vakavasta asiasta on kysymys, mutta kun Jonnen tulehdusarvot olivat leikkauksen jälkeen 80, tänään ne nousivat 250:een. Kyllähän tämä tilanne huolestuttava on, varsinkin kun tulehduksen syytä ei tiedetä, Liimatainen kertoo Iskelmälle.

Jonne Aaron on siirretty sairaalassa toiselle osastolle. Umpilisäkettä oli epäilty hänen vatsakipujensa syyksi jo ensimmäisellä lääkärikäynnillä, mutta jostain syystä asiaa ei ollut hoidettu aiemmin.

Kilpailut

Uusimmat