Jonne Aaronin vaivat jatkuvat - Negativen keikka peruttu

10.12.2011 08:56 - Antti Granlund

Jonne Aaron ei ole toipunut umpilisäkeleikkauksestaan toivotusti, minkä vuoksi Negative joutuu perumaan ensi viikon Helsingin keikkansa.

Negativen piti esiintyä Helsingin DOMissa perjantaina 16. joulukuuta. Jonne Aaronin veli, manageri Tommi Liimatainen vahvistaa huonot uutiset.

- Helsingin keikka perutaan. Seuraavan kerran bändi nousee lavalle 30. joulukuuta Tampereen Pakkahuoneella. Siihen mennessä on levylaulaja kunnossa.

DOMin keikan perumisesta kirjoitti ensimmäisenä Iltasanomat. Jonne Aaron kertoo lehden haastattelussa leikkaushaavansa olevan vielä liikaa auki, eikä hän halua esiintyä puolikuntoisena.

- Haava on häijyn näköinen, oikein inhottava. Se näyttää ammottavalta hauen suulta alavatsalla. Kulkeminen on nyt vähän tällaistä köpöttelemistä, mutta olen käynyt aamukahvilla ihmisten ilmoilla. Nyt pienetkin asiat tuntuvat tosi mukavilta, Aaron kertoo Iltasanomille.

Jonne Aaron joutui sairaalaan kaksi viikkoa sitten, koska hänen kolme vuorokautta kestäneet vatsakipunsa olivat yltyneet sietämättömiksi. Tilanne oli vakava, koska aluksi kipujen syytä ei paikannettu. Aaronin umpilisäke leikattiin ja hänen oli määrä päästä seuraavalla viikolla Meksikoon Negativen keikalle. Sunnuntaina hänen tulehdusarvonsa nousivat kuitenkin hälyttävän korkeiksi ja yhtyeen konsertti jouduttiin perumaan. Laulaja pääsi kotiin reilu viikko sitten.

(Iskelmä - IS)

 

Kilpailut

Uusimmat