Vares-tähdet avoimena: Seksikohtaukset jännittävät

02.01.2012 13:21 - Sanna Wänskä

Näyttelijät Anu Sinisalo ja Antti Reini tutustuivat toisiinsa reilu vuosi sitten Vares-elokuvan kuvauksissa. Heti ensimmäisessä kohtaamisessa heitettiin vaatteet pois.

Näyttelijät Anu Sinisalo ja Antti Reini puhuivat toisistaan lämpimästi jo paljon ennen kuin romanssi oli koko kansan tiedossa. Heidät nähtiin yhdessä elokuvassa Vares - Pahan suudelma, joka sai ensi-iltansa vuosi sitten. Elokuvassa kaksikko ajautuu samaan sänkyyn. Sinisalo on avoimesti tunnustanut, että alastonkohtaukset hermostuttavat häntä.

- Seksikohtaukset on mulle hirveän vaikeita. Mä tapasin Antin kuvauksissa ensimmäistä kertaa ja ensimmäinen kohtaus mikä me tehtiin oli rakastelukohtaus. Kyllä mua jännitti. En nukkunut edellisenä yönä, en varmaan yhtään. Sanoin Antille, että voisitko mennä vaatteet päällä siihen, että voin kokeilla sua. Antti, joka on jumalainen vastanäyttelijä, sanoi että totta kai, Sinisalo muistelee.

Antti Reini sanoo, että alastonkohtausten tekemiseen ei ole olemassa tiettyjä kaavoja. Usein ihmiset ajattelevat, että näyttelijä pystyy venymään mihin tahansa, mutta jokaisella on omat herkät kohtansa.

- Joku ruotsalainen ohjaaja on sanonut, että hyvän näyttelijän merkki on se, että tekee vastanäyttelijänsä paremmaksi tai antaa sille jotain sellaista, joka helpottaa työtä. On hienoa, että Anu sanoo noin, koska se antaa luottamusta omaan työhön, Reini jatkaa.

Uudessa Vareksessa Antti Reini nähdään valkokankaalla mm. Peter Franzénin, Merja Larivaaran ja Markku Maalismaan kanssa.  

Vares - kaidan tien kulkijat elokuvateattereissa 6.1.2012.

 

Kilpailut

Uusimmat