Lady Gaga poseeraa ilman paitaa Italian Voguessa

11.01.2012 08:50 - Antti Granlund

Lady Gaga kohahduttaa jälleen, tällä kertaa esiintymällä muotiraamattu Voguen Italian versiossa. Rinnat paljaana poseeraava Gaga on stailattu Voguessa sanalla sanoen mielenkiintoisesti.

Itse itsestään populaarikulttuurisen taideteoksen tehnyt Gaga on esiintynyt aikaisemminkin lukuisia kertoja keskustelua herättäneisttä kuvissa. Joulukuun alussa hän toimi alastonmallina laulajalegenda Tony Bennetille ja viime syksynä pukeutui MTV Music Awardsissa pelkkään lihaan.

Italian Voguessa Gaga on pukeutunut tummaan housupukuun ja näyttävään hattuun. Jos rinnat paljaana esiintyminen onkin jo Gagan kohdalla vanha juttu, kummastusta on herättänyt hänen leuassaan oleva metallinen häkkyrä, jota voisi kuvailla jopa hieman häiritseväksi.

Lehden ilemstyttyä valokuvat ovat levinneet nopeasti internetissä. Katso Lady Gagan Italian Voguen kuvan esimerkiksi tästä.

Vogue on Condé Nast Publications -kustannusyhtiön kuukausittain julkaisema muotia käsittelevä aikakauslehti. Lehden pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, mutta monilla mailla on lehdestä omat versionsa.'

Lähde: vogue.it

Kilpailut

Uusimmat