Vappu Pimiä melkein etsintäkuulutettiin Yhdysvalloissa

21.01.2012 14:45 - Antti Granlund

Juontaja Vappu Pimiä vieraili Matka 2012 -messuilla Iskelmäkahvilassa keskustelemassa matkailusta ja elämästään Amerikassa. Pimiä kertoi myös tapauksesta, jossa olisi voinut käydä huonostikin.

Innokkaana matkailijana tunnettu Vappu Pimiä vietti suuren osan viime vuodesta Amerikassa Los Angelesissä miesystävänsä kanssa. Pitkäaikainen oleskelu Yhdysvalloissa johti myös väärinkäsitykseen, joka oli johtaa suosikkijuontajan etsintäkuulutukseen.

- Minulla oli auto vuokralla Los Angelesissa, ja autolla oli pidennetty vuokra-aika. Yhtenä päivänä minulle tuli puhelinsoitto, että autoni on ilmoitettu varastetuksi ja jos en palauta sitä heti, minut ilmoitetaan etsintäkuulutetuksi.

Pimiä kertoo tilanteen olleen paniikinomainen, sillä Amerikassa etsintäkuulutettuna oleminen ei välttämättä ole maailman mukavinta.

- Menin aivan paniikkiin tilanteesta ja soitin vuokraamoon selvittääkseni asian. He olivat tosi pahoillaan ja sanoivat, että kyse oli heidän näppäilyvirheestään. Ja itse oli aivan kauhuissani, Pimiä kertoo.

Kuuntele Vappu Pimiän koko haastattelu alta.

Kilpailut

Uusimmat