Lohikäärmeen vuosi alkaa tänään

23.01.2012 07:30 -

Kuukalenterin mukaan elämme nyt vuotta 4710. Lohikäärmeen vuosi lupaa muutoksia.

Vuosi 4710 kiinalaisessa kuukalenterissa merkitsee lohikäärmeen vuotta, tarkemmin sanottuna vesilohikäärmeen vuotta. Muita elementit veden lisäksi ovat metalli, puu, tuli ja maa. Lohikäärmeet sisältävät suuren määrän luovaa energiaa, jonka vuoksi ne tuovat mukanaan muutoksia.

Lohikäärme symboloi muun muassa itsevarmuutta, rohkeutta, intohimoa ja äkkipikaisuutta. Mikään ei voi kahlita niitä. Toisaalta, uskomuksen mukaan veden elementti rauhoittaa lohikäärmeen temperamenttisuuden, minkä vuoksi ne osaavat ottaa asiat rauhallisemmin ja olla avoimempia muille.

Lohikäärmeen merkin alla syntyneet ovat erittäin ahkeria ja kunnianhimoisia, mutta saattavat väsyä liiallisen stressin ja paineen alla. Johtajiksi kasvavat lohikäärmeet ovat luonteeltaan erittäin avuliaita, mutta eivät itsepäisyyttään hae muilta apua. Suhde-elämä lohikäärmeen kanssa vaatii kovaa kuorta, mutta oikean kumppanin löytäessään ne ovat erittäin uskollisia.

Kiinalaisen horoskoopin muut merkit ovat käärme, hevonen, vuohi, apina, kukko, koira, sika, rotta, härkä, tiikeri ja jänis.

Kilpailut

Uusimmat