Helmi: Suomalaisnaiset kiihottuvat aikuisviihteestä

02.02.2012 06:51 - Antti Granlund

MTV3:n Helmi on selvittänyt kyselyssään, mitä mieltä suomalaisnaiset ovat aikuisviihteen katselusta. Kyselyyn vastasi yli 500 naista.

Vastaajista peräti 65 prosenttia kertoi katsovansa aikuisviihdettä yksin. Perusteluissaan vastaajat kertoivat naisenkin olevan eroottinen ja visuaalinen olento, joka kiihottuu näkemästään. Kyselyyn vastanneet peräänkuuluttivat kuitenkin laadukasta aikuisviihdettä.

- Parhaimmillaan aikuisviihde on viihdyttävää, kiehtovaa ja kiihottavaa. Valitettavasti huonoakin aikuisviihdettä on, se on tehty nopeasti ja halvalla, ainoastaan miehille, nimimerkki Daydream kirjoittaa.

Syiksi aikuisviihteen katsomiseen vastaajat kertoivat mielihyvän lisäksi muun muassa ideoiden hakemisen tai sen, ettei oma kumppani ole aina paikalla. Myös sinkkuna oleminen mainittiin perusteluissa. Helmen kyselyyn vastanneista 15 prosenttia katsoi aikuisviihdettä kumppaninsa kanssa.

Toisalta mmyös aikuisviihteen huonot vaikutukset parisuhteeseen mainittiin.

- Eihän aikuisviihde-elokuvissa mitään vikaa ole, kunhan ne eivät mene oikean seksin edelle. Joskus meidän avoliiton aikana miehellä meni nämä elokuvat meidän seksin edelle, ja se sitten söi minua sisältä päin, nimimerkki Naikkonen kertoo Helmen kyselyssä.

Lähde: Helmi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat