Kysely: Laihat naiset käyttävät vähemmän seksikkäitä alusvaatteita

10.02.2012 17:09 -

Tuoreessa kyselyssä vastaajilta selvitettiin alusvaatteiden ostotottumuksia ystävänpäivänä. Tuloksissa selvisi, että laihat naiset eivät paneudu alusvaatteiden seksikkyytteen.

Brittiläisessä kyselyssä selvitettiin naisten alusvaateostoksia ystävänpäiväksi. Tulosten mukaan mitä laihempi nainen on, sitä vähemmän seikkailunhaluinen häneltä löytyy.

Kyselyn perusteella 36 ja pienempiä kokoja käyttävät naiset ostavat tyypillisesti käytännöllisiä puuvilla-alusvaatteita ja 38-40 koon naiset olivat käyttivät myös jokseenkin tavallisia alusvaatteita.

42 koon naiset ovat kaikista todennäköisimpiä sukkanauhojen käyttäjiä. 44 kokoja käyttävät naishenkilöt ovat kyselyn mukaan kaikista seikkailullisimmat: he ostavat kaikista seksikkäimpiä alusvaatteita, joissa on pitsiä ja silkkiä.

- Kurvikkaiden naisten itseluottamus on selkeästi kasvanut niin paljon, että uskaltavat antaa sen näkyä, kyselyä johtanut Toni-Ann Linsday sanoo.

Tuloksista myös selviää, että yli puolet naisista valitsee erityisen alusvaatteen ystävänpäivätreffeilleen ja kolmasosa ostaa uuden alusasun.

Alkuperäisen uutisen voi lukea tästä.

Kilpailut

Uusimmat