Virpi Kätkä: Tauskin jälkeen elämä on ihanaa

21.03.2012 15:02 - Sanna Wänskä

"Olen kiitollinen kaikista vaikeista kokemuksista", sanoo Virpi Kätkä.  

CatCatin "tytöt" ovat olleet julkisuudessa jo parinkymmenen vuoden ajan. Heidän uransa käynnistyi rohkeilla Iltatyttö-kuvilla, joita seurasivat levytyssopimus ja euroviisuedustus vuonna 1994 Bye bye baby -hitillä.

Virpi ja Katja Kätkä ovat tottuneet keltaiseen lehdistöön ja väritettyihin lööppeihin. He kertovat, että otsikot eivät ole pystyneet syöksemään elämää raiteiltaan.

-Mie oon ollut niin kauan julkisuudessa, että vaikka mie olen herkkä, niin jotenkin se on kovattanut minut. Mulla on itsetunto aina ollut hyvä. Ei mua ole voinu musertaa, Virpi Kätkä miettii.

Kirjoittelu oli välillä varsin värikästä. Virpi muistaa erityisesti otsikon: "On kivaa olla tuhma".

-Silloin naurettiin makeasti, sanoo Katja Kätkä.

- Viikonloppu oltiin kotona. Me ei uskallettu lähteä ulos, kun meitä hävetti niin paljon. Mutta nykyään osataan ottaa huumorilla. Ja meillä on sellainen tyyli, että me otetaan kaikki vitsinä. Meistä saa hyviä otsikoita, Virpi nauraa.

Virpin avioliitto laulaja Tauski Peltosen kanssa oli täynnä käänteitä, jotka päätyivät niin ikään lehtien palstoille. Pari erosi muutama vuosi sitten.

-Nyt on elämä niin ihanaa kaikkien sotkujen jälkeen. On tuntunut jo parin vuoden ajan, että haluaisin kaikkia ihmisiä halata, mulla on niin ihana elämä. Ajattelin vielä vuosia sitten, että ihminen ei ikinä opi mitään. Mutta mie voin sanoa, että kyllä tämmöinen blondikin oppii, kun tarpeeksi lyö päätään seinään. Olen kiitollinen kaikista näistä vaikeista kokemuksista. Mie en olisi halunnu pumpulissa kasvaa. Mie olen tarvinut sen elämänkoulun, Virpi sanoo Aamuvirkkulan haastattelussa.

Katso ja kuuntele mitä 20-vuotisjuhlalevyn julkaisseelle CatCatille kuuluu.

 

Kilpailut

Uusimmat