Reino ja Maria Nordin laittoivat talonsa myyntiin

07.06.2012 13:54 -

Sub tv:lla keväällä pyörineessä Iholla-sarjassa seurattiin muun muassa Reino ja Maria Nordinin talonrakennusprojektia. Nyt keskeneräinen omakotitalo on laitettu myyntiin.

Sub tv:n Iholla-sarjassa seurattiin Reino ja Maria Nordinin talonrakennusprojektia lähes vuoden ajan. Ekologisen omakotitalon rakentaminen aiheutti pariskunnalle paljon harmia. Pariskunta asui talon valmistumista odotellessaan Marian äidin luona. Sieltä he pääsivät jo kerran muuttamaan uuteen taloonsa, mutta homelöytö pakotti perheen muuttamaan pois.

Nyt edelleen keskeneräinen unelmakoti on laitetu myyntiin. Reinon vaimo Maria on kirjoittanut päätöksestä blogissaan seuraavasti:

- Joskus unelma menee liian todelliseksi. Se viistää liian läheltä maata eikä enää pääse siivilleen, sinne missä unelmien kuuluu olla. Asiat tulevat raskaiksi, eteen tulee liian paljon eräpäiviä, tapaamisia, papereita, ärsyttäviä rakennusmiehiä. Unelma voi maksaa liikaa, vaikka rahaakin riittäsi.

- Niin vaikeaa kuin se onkin myöntää, viimeisillä voimilla päätimme perunamaan sijaan kääntää katseet ympäri ja takaisin lähtöruutuun. Unelmat pysyköön unelmina.

Reino Nordinin mukaan he odottavat nyt, haluaako joku jatkaa projektia.

- Se on kaunis talo, mutta emme enää itse jaksa sitä projektia. Olemme valmiita luopumaan siitä ja keskittymään muihin asioihin.

Nordinit asuvat nyt Helsingissä, eikä taloprojektin saama päätös harmita heitä. Reino Nordinin mukaan ” talot on taloja ja rahat on rahoja”.

Lähde: IS, Maria Nordinin blogi

Kilpailut

Uusimmat