Costello Hautamäki: Popeda-viini maistuu lihan, kalan ja talonmiehen kanssa!

04.07.2012 09:54 - Antti Granlund

Popedan Voitto-punaviinin myynti on alkanut tällä viikolla. Kyselimme Iskelmä Festivaalilla Costello Hautamäellä viinin mausta ja sopivuudesta.

Popeda Voitto-punaviini on valmistettu Espanjassa Toron laatuviinialueella ja se on tyyliltään rotevan hedelmäinen ja täyteläinen. Viinin on valmistuttanut Winestate Oy. Iskelmä kertoi Popeda-viinistä jo ennen juhannusta.

- Pakkohan se oli heti maistaa, kun juhannuksena saatiin satsi keikkabussiin. Siellä sitä sitten sankoin poikajoukoin maisteltiiin. Popeda-viini maistuu kalan kanssa, se maistuu lihan kanssa ja se maistuu jopa talonmiehen kanssa tuolla pannuhuoneessa.

Miksi viinin nimi otettiin Popedan Voitto-albumista eikä jostain muualta?

- Ei se oikein Kaasua-viiniäkään voinut olla. Jos levyn nimiä mennään läpi, niin H.Ö.N.Ö. viiniä se voisi olla, mutta se ei varmaan menisi Alkossa läpi. Jos joskus tulee oikein vahva viina, niin se on sitten H.Ö.N.Ö.-viinaa, Hautamäki naureskelee.

Popeda Voitto jatkaa EMI Finlandin ja Winestate Oy:n yhdessä luoman viinijalaulu.fi -konseptin seuraavana menestystuotteena. Hankkeen ensimmäinen viini, Yö-yhtyeen Loisto-punaviini pullossa ja hanapakkauksessa osoittautui myyntimenestykseksi ja on saavuttanut suuren suosion jopa keräilykohteena.

Katso Costello Hautamäen haastattelu alta:

Kilpailut

Uusimmat