Naapurikyttääjälle kirjoitetusta hauskasta viestistä valtaisa nettihitti

30.08.2012 21:13 - Antti Granlund

Sosiaalisessa mediassa on tänään lähtenyt kiertämään nuoren turkulaismiehen humoristinen vastine naapureitaan kytänneelle Keijo-nimiselle miehelle. Voit lukea viestin tästä.

Turkulainen Petteri Poukka julkaisi kirjoituksensa alun perin Facebookissa jo tammikuussa, jolloin siitä tuli heti hyvin suosittu. Syystä tai toisesta se lähti leviämään kulovalkean tavoin uudelleen tänään.

Poukka kertoo aluksi "Kyylä-Keijoksi" nimeämästään naapurista, jolla on tapana tarkkailla muiden talossa asuvien liikkeitä ja jättää rappukäytävään runsaasti huomautuslappuja. Keijo oli muun muassa vaatinut koiranomistajia harjaamaan ja kuivaamaan lemmikkinsä, etteivät käytävän matot kastuisi tai niihin jäisi karvoja.

Poukka päätti ryhtyä vastaiskuun ja kirjoitti käytävän seinälle seuraavan vastineen.

Keijolle!

Lähdin tässä määräilemään samankaltaisella sangen miehekkäällä keinolla, millä sinäkin olet tottunut tuomaan usein varsin katkeria kieltojasi esille - huomautuslapulla.

Ihan oikeita murheita ja ongelmia, joita arki tuo tullessaan ovat mun mielestä esim. se, että ihmiset tappavat ja pahoinpitelevät toisiaan, tuhannet ovat olleet viikkokausia ilman sähköä, ihmisillä ei oo rahaa, koulukiusaaminen ja yleinen paha olo lisääntyy jatkuvasti yms.

Ja sitten on tämä sinun elämäsi isoin murhe: muutamat koirankarvat käytävän matoissa!

Mulle tulee tämänkaltaisesta kyyläämisestä ja väkisin haetusta negatiivisuudesta mieleen lähinnä kaksi sanaa - järkyttävää paskaa.

Ja se sun ympäri vuoden kestävä lähestä päivittäinen "haravointi" siinä pihakeinun (LUE= paras tarkkailupaikka) vieressä näyttää tosi tyhmältä. Ne lehdet saa kyllä haravoitua lokakuussa muutamalla kertaa pois.

Tuollainen kyynisyys voi musertaa ihmisen. Tuu Keijo kahville joku päivä, niin etsitään sulle harrastus! Netistä löytyy kaikkee. Tehdään tästä uus alku ja susta uus mies!

t. Petteri Poukka (2. kerroksen nuorimies)

Tarina on kerännyt torstai-iltaan mennessä Facebookissa yli 18 500 tykkäystä ja se on jaettu yli 3 200 kertaa. Tarina ei kerro, onko Keijo tarttunut kahvittelutarjoukseen vai ei.

Kuvan alkuperäisestä kirjoituksesta näet tästä.

Kilpailut

Uusimmat