Salatut elämät -elokuvan traileri ilmestyi - katso!

31.08.2012 09:17 - Antti Granlund

Salatut elämät -elokuvan traileri on julkaistu tänään. Nightmare - Painajainen merellä -nimen saanut elokuva saapuu ensi-iltaan joulukuussa.  

Aikaisemmin elokuvan työnimeksi kerrottiin Ei maata näkyvissä, mutta nyt sen lopullinen nimi on siis Nightmare - Painajainen merellä.

Elokuva sijoittuu risteilulaivalle. Venäjän lipun alla seilaavan Princess Maria -aluksen tapahtumat muuttuvat painajaiseksi, kun Peppi Puolakka tapaa vanhoja tuttujaan, jotka nostavat hänen mieleensä ikäviä asioita menneisyydestä.

- Tässä käydään kuoleman rajamailla ja ylitetään monta muutakin rajaa. Nuorisoa kiinnostaa kaikki yliluonnollinen jännitys. Teatterisalissa läsnäolo kaikkine tehosteineen ravisuttaa tunne-elämää ihan eri tavalla kuin tv-ruutu kotona, Äijö kertoi huhtikuussa MTV3:lle.

Elokuvan pääosissa nähdään Peppi Puolakkaa esittävä Sara Säkkinen sekä Heidi Aaltonen (Venla Savikuja), Jiri Viitamäki (Mikko Parikka), Joonatan Sievinen (Markku Pulli) ja Sergei Kuula (Tero Tiittanen).

Elokuvasta tulee kielletty alle 12-vuotialta. Sen kuvaukset alkavat kesäkuussa, ja elokuvan on määrä saapua elokuvateattereihin 14. joulukuuta. Suomen elokuvasäätiö tukee elokuvaa.

Kilpailut

Uusimmat