Voi Jennifer Aniston, miksi suostuit tähän mainokseen?

05.01.2013 18:33 - Katariina Näreaho

Englantilaisen internet-palveluntarjoajan tuore mainos ei ole niin hyvä kuin voisi odottaa. Vaikka näyttelijäksi onkin palkattu Hollywoodin yksi loisteliaimmista tähdistä, tuottaa se katsojalle lähinnä myötähäpeän tunteita.

Televisio-, puhelin- ja internetpalveluita tarjoava Sky on käyttänyt viime aikoina useita nimekkäitä julkkiksia mainoksissaan. Muutama kuukausi sitten eräässä Sky Broadbandin mainoksessa esiintyi näyttelijä Bruce Willis, joka taisteli huonon internetyhteytensä kanssa.

Tällä kertaa vuorossa on Frendit-sarjasta tuttu Jennifer Aniston, joka istuskelee pienessä brittiläisessä kahvilassa näpytellen tietokonettaan raivokkaasti. Kahvila on jo sulkeutunut ja sen työntekijät kovaa vauhtia lähdössä kotiin. Kotiinlähdön estää kuitenkin Aniston, jota kahviloitsijat eivät uskalla häätää pois.

Naistarjoilijan kysellessä häneltä, onko kaikki hyvin, avautuu näyttelijätär heikosta internetyhteydestään. Nainen kummastelee asiaa ja toteaakin että hänen tulisi vaihtaa liittymää Sky'hin, jonka saa toimimaan vain muutamassa minuutissa. Tästäkös riemastuneena Aniston pongahtaa ylös ja lähtee "rentoutuneen oloisena" ulos kahvilasta - riuhtaissen samalla ulko-oven irti.

Vaikka tökerön lopputuloksen syy ei olekaan kauniissa näyttelijättäressä - pikemminkin ohjaajassa ja käsikirjoittajassa - pistääkin se miettimään, miksi ihmeessä Aniston on suostunut lähtemään siihen mukaan? Onkohan naisella ollut kenties pikkurahan puutetta?

Katso mainos alta, ja vertaa sitä vaikka Bruce Willisin tekemään pätkään, jonka löydät täältä!

Kilpailut

Uusimmat