Vain elämää -ohjelmaan etsitään vain kokeneita artisteja – 'Yksi levy ei riitä'

08.03.2013 12:51 -

Vain elämää -ohjelman vastaava tuottaja Anssi Rimpelä uskoo, että toisesta kaudesta tulee hyvin erilainen kuin ensimmäisestä.

Vaikka Vain elämää -ohjelman ensimmäinen kausi oli jättimenestys, toistaiseksi ei ole virallisesti vahvistettu, tuleeko toista kautta.

– Jos toinen kausi tulee, siitä tulee fiilikseltään jotain ihan muuta. Mukana on eri artistit, joten keskeinen tekijä on aivan uusi. Jokainen esitys ihmiseltä toiselle on ainutkertainen, vastaava tuottaja Anssi Rimpelä sanoo.

Rimpelän mukaan mahdolliselle toiselle kaudelle valitaan ennen kaikkea sellaisia laulajia, joilla on paljon hyviä kappaleita.

– Biisit on tärkein kriteeri. Kun tehdään kunnianosoitus artistin uralle, toiveemme on, että pohjalla olisi paljon lauluja, jotta pystyisimme kertomaan artistin matkan. Yhden levyn jälkeen se matka on vasta alullaan, Rimpelä kertoo.

Rimpelä uskoo, että toisellakin kaudella kuultaisiin koskettavia elämänkokemuksia.

– Pitkän linjan taiteilijat osoittavat aina poikkeuksellista herkkyyttä. Tällöin matkaan varmasti tulee mutkia, jotka ovat täynnä teräviä kiviä, Rimpelä sanailee.

Lue myös, mitä parannettavaa Rimpelä näkee ensimmäisessä kaudessa

Kilpailut

Uusimmat