MTV3: Maajussille morsian -ohjelman sinkut esitellään pian

12.07.2013 12:30 - Katariina Näreaho

Maajussille morsian -ohjelman uusi tuotantokausi on alkanut. Tämän kauden erityispiirteenä on se, että peräti puolet ohjelmaan mukaan valikoituneista maajusseista on naisia.

Suositun Maajussille morsian -ohjelman seitsemäs tuotantokausi on alkanut. Uudet osallistujat esitellään suomalaisyleisölle elokuun 11. päivä esitettävässä ohjelmassa.

Jusseista ja jussittarista on kuitenkin paljastettu jo sen verran, että nuorin osallistuja on iältään 21-vuotias, vanhin 57-vuotias. Morsianta tai sulhasta itselleen etsivät ovat kotoisin ympäri Suomea: Pohjois-Karjalasta, Kainuusta, Pohjois-Savosta, Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta, Keski-Suomesta, Pirkanmaalta ja Varsinais-Suomesta.

Maajussit esitellään sunnuntaina 11. elokuuta klo 20 MTV3-kanavalla. Esittelyjakson jälkeen itselleen puolisoa etsivät katsojat saavat kirjoittaa maajusseille. Kirjoitusaikaa on elokuun loppuun asti.

Maajussille morsian -sarjan seitsemäs tuotantokausi esitetään televisiossa ensi vuonna. Juontajana nähdään tälläkin kaudella näyttelijä Miia Nuutila.

Lähde: MTV3

Kilpailut

Uusimmat