IL: Katri Helena ja Tommi Liimatainen vahvistavat suhteensa neljän seurusteluvuoden jälkeen

16.07.2013 09:15 - Katariina Näreaho

Pariskunta katkaisee huhuilta siivet ja vahvistaa Iltalehden haastattelussa seurustelevansa.

Laulajatar Katri Helena Kalajoki ja manageri Tommi Liimatainen ovat viimeinkin myöntäneet seurustelevansa. Tarkemmin sanottuna pariskunta on pitänyt yhtä jo useamman vuoden ajan. Iltalehden mukaan parin suunnitelmissa ei ole kihlat tai häät, ei edes avoliitto.

Katri Helena kertoo lehdelle, että he sopivat aikoinaan Tommin kanssa pysyvänsä hiljaa suhteestaan. Mikäli joku jotain kysyisi, puhuisivat he vain kalakaveruudesta. Laulajatar oli myös varoittanut Tommia vitsailemasta medialle asiasta, ettei hänen sanomisiaan vääristeltäisi.

Varomattomuus kuitenkin kostautui ja pian lehtien lööpeissä väitettiin Tommin löytäneen itselleen uusi rakas. Todellisuudessa kovana kalamiehenä tunnettu manageri oli vain vitsaillut rakastuneensa merilohiin.

- Niin että kyllä tässä nyt on oltava sen verran mies, että katkaisen huhulta siivet oikein julkisesti ja myönnän suhteeni Katriin. Tässähän tuntuu melkein kuin olisimme kärähtäneet dopingista. Joten: Anteeksi Suomen kansa! Ikäeromme on yhtä iso kuin Sauli Niinistön ja Jenni Haukion, joten sattuuhan sitä paremmissakin piireissä, mies kommentoi Ilatehdelle.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat