Iskelmän kuulijat saivat päättää, käsitteleekö Aamuklubi Big Brotheria: Murskatulos!

04.09.2013 09:18 - Mikko Räsänen

Iskelmän Aamuklubin Antti Granlund ja Anna-Mari Raaska eivät tienneet, miten paljon heidän pitäisi käsitellä ohjelmassaan Julkkis Big Brotheria. He antoivat vallan kuulijoille.

Kun Aamuklubin Antti Granlund ja Anna-Mari Raaska kysyivät kuulijoilta Iskelmän Facebook-sivuilla, haluavatko nämä, että ohjelmassa tullaan ajoittain käsittelemään Julkkisten Big Brotheria vai ei, täyttyi viestiketju nopeasti kommenteista. Kansan reaktio oli harvinaisen yksimielinen sille yli 90 prosenttia oli sitä mieltä, ettei halua kuulla sanaakaan Big Brotherista.

"Please. Älkää käsitekö BB:tä. Ei voi vähempää kiinnostaa. Teillä on itsellänne parempiakin juttuja", Maarit kirjoitti.

"Älkää missään nimessä käsitelkö, turhista ohjelmista turhinta! Eikö ihmisillä ole omaa elämää, kun pitää katsoa tuollaista roskaa!", Sami sanoi.

"Ei! Riittää kun kavereiden Facebook-seinät sitä täysi", Jenni kirjoitti.

Juontajat yllättyivät kuulijoiden vahvasta reaktiosta.

- Kansan reaktio oli ällistyttävä. Lähes kaikki sanoivat, ettei BB kiinnosta heitä pätkääkään, ja meitä ruvettiin jopa uhkailemaan pahimmalla mahdollisella tavalla - kuuntelun lopettamisella.

Tarkoittaako tuo, että aiotte noudattaa kuulijoiden toivetta ja asettaa Julkkis-BB:n boikottiin?

- Kyllä. Päätimme antaa vallan kansan käsiin. Ja toisin kuin eduskunta, me myös noudatamme kansanäänestyksen tulosta, Granlund kertoo.

- Minä ja Anna-Mari lupaamme, ettei Aamuklubissa tulla käsittelemään Julkkisten Big Brotheria enää sanallakaan.

 

Kilpailut

Uusimmat