Ainakaan tulevana syksynä uutta kautta ei nähdä.
Saara Aalto veti BB-asukkaille lauluvalmennusta ja ilahtui kilpailijoiden heittäytymisestä.
Juonittelu on nyt sallittua Big Brotherissa, ja testiasukkaanakin taktikointi pisti mielen kierroksille, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Sani putosi sunnuntai-iltana Big Brother -talosta ja laulaja kertoi Iltalehdelle, että olisi mielellään vielä jäänyt asukkaaksi.
- Kirjaa ei saa tuomita kannen perusteella. Se tulee olemaan motto, jota tulen käyttämään tosi pitkään, Kalonji kertoo IL:lle.
Ex-mäkikotkan vaiherikas naishistoria on herättänyt vitsiniekat Twitterissä.
Perttu Sirviö on yksi MasterChef VIP -ohjelman kilpailijoista.
Nyt radioalalle tähtäävä Niko Nousiainen saa edelleen jutella tuntemattomille Big Brother -taipaleestaan.
Iskelmän Aamuklubin Antti Granlund ja Anna-Mari Raaska eivät tienneet, miten paljon heidän pitäisi käsitellä ohjelmassaan Julkkis Big Brotheria. He antoivat vallan kuulijoille.
Big Brother -talosta poistettiin viime yönä yksi asukas, minkä vuoksi häntä äänestäneille henkilöille palautetaan rahoja takaisin.
Suomen Big Brotherin äänestykset ovat tänäkin vuonna herättäneet paljon keskustelua, sillä monet katsojat ovat epäilleet tulosten todenperäisyyttä.  
Suomen Big Brother 2012 käynnistyi eilen illalla, kun kaikkiaan 19 henkilöä saapui BB-taloon. Sukupuolijakauma on tänä vuonna yllättävä: viisitoista naista ja vain neljä miestä.
Kahdeksas Big Brother -kausi käynnistyy illalla, kun uudet asukkaat astelevat taloon.
Laulaja Frederik esiintyi viikonloppuna tosi-tv-ohjelma Big Brotherin pikkujouluissa. Talon asukkaat suhtautuivat mieheen vaihtelevalla innokkuudella.