Suomen Big Brother 2012 käynnistyi - tässä ovat kaikki asukkaat

28.08.2012 06:36 - Antti Granlund

Suomen Big Brother 2012 käynnistyi eilen illalla, kun kaikkiaan 19 henkilöä saapui BB-taloon. Sukupuolijakauma on tänä vuonna yllättävä: viisitoista naista ja vain neljä miestä.

Myös kisaajien ikäjakauma on hieman toisenlainen edellisiin Suomen Big Brotherin tuotantokausiin verrattuna. Mukana ei ole kuin kaksi alle 20-vuotiasta, mutta sen sijaan yli 30-vuotiaita kisaajia talossa on viisi ja yli 40-vuotiaitakin kaksi.

Yksi taloon saapuneista  on 7 Päivää -lehden toimittaja Milla, joka ei ole varsinainen kilpailija.

Big Brother 2012 alkaa Subilla tiistaina 28.8. klo 21.00.

Milla - 25-vuotias Milla ei ole tavallinen asukas, vaan tuotannon valitsema näyttelijä ja Seiskan toimittaja. Asukkaiden ei tätä pitänyt tietää, vaikka Voice paljastikin, että salaisuus saattaa olla pilalla.

Jouko - Skeittausta, salilla käymistä ja musiikkia harrastava 26-vuotias mies Tampereelta. Soittaa No one is safe -yhtyeessä ja kertoo viettävänsa vapaa-aikaansa biljardia pelaten ja baarissa nollaten.

Markus - Jääkiekkoa, sählyä, biletystä ja elokuvia harrastava 25-vuotias joensuulainen. On kertonyt motokseen, että jokainen on oman elämänsä supertähti.

Tommi - 24-vuotias hämeenlinnalainen mies harrastaa jalkapalloa, jääkiekkoa ja punttisalilla käymistä.Pitää suurimpina saavutuksinaan muuttoa omaan asuntoon ja kalastamaansa 111-senttistä haukea.

 

Tomi - Helsinkiläinen 23-vuotias Tomi harrastaa uintia, kuntosalia ja sählyä. Haaveilee palkankorotuksesta, vaimosta, NHL-matkasta ja ihmisenä kasvamisesta.

Pia - Lohjalainen 31-vuotias Pia harrastaa lenkkeilyä, spinningiä, bodypumpia ja pokeria. The Voice tiesi silikonirintaisen Pian osallistuneen Miss Plastic -kisaan.

Jonna I - 27-vuotias nainen harrastaa kuntosalia, lenkkeilyä ja biletystä. Hän käy myös satunnaisesti karaokessa. Hän kertoo olevansa turhamainen ja muun muassa huomauttelevansa muiden ihmisten ulkonäöstä. Hän kertoo myös olevansa luotettava ja hyvä ystävä, joka tekee kaikkensa läheistensä puolesta.

Iida - 27-vuotias jazz-laulua ja pianonsoittoa harrastava pirkkalalainen. Joutui liikenneonnettomuuteen vuosia sitten ja pitää eräänä suurimmista saavutuksistaan sitä, että elää onnellisena, vahvana ja itsevarmana vammojensa kanssa onnettomuuden jälkeen.

Leina - Helsingistä kotoisin oleva 25-vuotias myyntipäällikkö. Hänen mottonsa on "live, laugh, love". Uskoo erottuvansa muista asukkaista ainakin siinä mielessä, että hän on puoliksi aasialainen.

Jonna A - 21-vuotias härmäläinen kertoo hakeneensa BB-taloon "iha läpällä", koska hänen kaverinsa yllytti. On suorittanut asepalveluksen ja on arvoltaan vänrikki. Toiseksi saavutuksekseen hän nimeää yläasteen päättötodistuksen keskiarvon 9,93.

Tea - 19-vuotias Helsingistä kotoisin oleva sinkku. Kertoo hakeneensa BB-taloon sekopäisyyttään. Lapsena Tea haaveili urasta cheerleaderina. Tea haluaisi tulevaisuudessa päästä käymään Kaliforniassa ja vierailla O.C. -sarjan kuvauspaikoilla.

Sarah - 20-vuotias vaasalainen listaa harrastuksikseen urheilun ja kaverit. Tavallinen arkipäivä kuluu töissä ja treenatessa, viikonloput juhliessa. Sarah listaa parhaiksi puolikseen kyvyn jaksaa menossa mukana ja lähteä kaikenlaisiin tempauksiin mukaan. Huonoiksi puolikseen hän kertoo äkkipikaisuuden, mielenmuutokset ja suuttumisen.

Johanna - 24-vuotias espoolainen harrastaa kuntosalia, jumppia ja tankotanssia. Omistaa kaksi chihuahuaa ja viettää arkipäivänsä töissä. Johanna ei osaa ajatella elämäänsä kymmenen vuoden kuluttua, mutta toivoo löytäneensä siihen mennessä vakaan suhteen.

Janita - Hyvinkääläinen 19-vuotias Janita kertoo harrastavansa ulkoilua, musiikin kuuntelemista, meikkaamista, biletystä ja facebookaamista. Hän kertoo olevansa hilpeä ja kikattavansa paljon. Suurimpana saavutuksenaan hän pitää sitä, kun hän pelasti pikkusiskonsa hukkumiselta.

Katarina - 26-vuotias helsinkiläinen kertoo harrastavansa treenaamista, shoppailua, kavereiden kanssa hengailua ja bailaamista Stadin parhailla yöklubeilla. Aikoi ammattiurheilijaksi, mutta nykyisin hän haaveilee taloudellisesti riippumattomasta elämästä.

Ira - 38-vuotias Ira harrastaa koiria sekä ystävien kanssa kokkailua ja viineilyä. Kertoo olevansa vuorotyöläinen, eikä hänellä sen vuoksi omien sanojensa mukaan ole arkea tai viikonloppua. Kertoo olevansa positiivinen luonne, jolla on nauru herkässä.

Anne - 31-vuotias raumalainen tarjoilija kertoo harrastavansa kavereiden kanssa hengailua ja heräävänsä arkisin vasta iltapäivällä hieman ennen töihin lähtöä. Listaa suurimmiksi saavutuksikseen poikansa syntymän ja sen, että pääsi heti valmistumisensa jälkeen työelämään.

Teija - 46-vuotias rovaniemeläinen sairaanhoitaja kuvailee arkipäiväänsä pyhäksi kolminaisuudeksi: töistä kaupan kautta kotiin. Teijan suurimmat saavutukset ovat hänen omien sanojensa mukaan oma lapsi, oma ammatti sekä uskallus lähteä mukaan Big Brotheriin.

Irina - 42-vuotias Irina kertoo elävänsä perineistä kotirouvan arkea perheenjäsenistään huolehtien. Hän harrastaa kuntosalia ja ulkoilua, ja kertoo olevansa pro-sienestäjä. Kertoo lapsena unelmoineensa urasta viihdemaailman tähtenä. Nykyisin hän haaveilee lähimmäistensä terveydestä ja onnesta.

Lähde: Sub

Kilpailut

Uusimmat