Kuva: AOP / Tomi Natri

Saara Aalto iloitsee Big Brother -kokemuksestaan - murtui itkuun nähdessään, mitä tapahtui hänen poistuttuaan

01.11.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto veti BB-asukkaille lauluvalmennusta ja ilahtui kilpailijoiden heittäytymisestä.

Laulaja Saara Aalto, 35, piipahti viime viikolla Big Brother -talossa. Nainen oli Big Brother Suomessa mukana perjantaina ja lauantaina luotsaamassa talon asukkaille laulutehtävää. Lauluvalmennuksia muutenkin tekevä Aalto kirjoitti asukkaiden kanssa yhdessä oman kappaleen, joka esitettiin lauantain suorassa Big Brother -lähetyksessä Nelosella. Esitystä edelsivät monet Aallon vetämät laulu- ja mielikuvaharjoitukset.

Saara Aalto on kertonut BB-tuntemuksistaan sosiaalisessa mediassa. Aalto iloitsee kokemuksestaan ja kertoo, mikä häntä erityisesti kosketti.

”Mä lähdin pois talosta heti meidän lauluesityksen jälkeen, mutta aloin itkemään, kun katsoin kotona videon siitä, miten BB-asukit juhlistivat onnistumistaan heti esityksen jälkeen. Olisinpa saanut olla heidän kanssaan”, Aalto kirjoittaa.

Aalto on liittänyt Instagram-päivitykseensä videopätkän asukkaista, jotka lauluesityksen jälkeen riemuitsevat saavutuksestaan. Aalto on iloinen siitä, miten asukkaat ylittivät itsensä tehtävässä. Lähtökohdat eivät olleet helpot.

”Vain edeltävänä päivänä he tärisivät penkeissään, kun kerroin, että me tehdään yhdessä biisi ja mä opetan heille laulua, ja biisi esitetään Nelosella suorassa lähetyksessä. Suurin osa koki laulamisen hyvin epämiellyttäväksi”, Aalto kirjoittaa.

Saara Aalto valmensi asukkaita laulamisessa ja heittäytymisessä ja sai paljon kannustavaa palautetta asukkailta. (kuva: Nelonen)

Muusikko erittelee päivityksessään, millaisilla keinoilla hän sai asukkaat heittäytymään ja uskaltamaan. Hän kertoo, että tehtävän eteen tehtiin yhteensä noin 20 tunnin ajan töitä, ja asukkaiden kanssa harjoiteltiin paitsi laulutekniikkaa, myös itsevarmuutta ja rohkeutta. Hän uskoo itse kannustamisen ja kehujen voimaan.

Aalto kertoo itsekin saaneensa paljon irti kokemuksesta.

”Tää matka opetti mua niin paljon ja oon ikuisesti kiitollinen, että sain kokea BB-talon just näin. Noi tyypit ikuisesti mun sydämessä”, nainen kirjoittaa.

Aalto kertoo myös 24 tuntia julki olevassa Instagram-tarinassaan, millaista oppia itse sai talossa ollessaan.

- Opin aivan hirveästi tuon kahden päivän aikana taas kerran siitä, miten tärkeää rohkeuden löytäminen, heittäytyminen ja kannustaminen on. Se saa ihmisissä ihmeitä aikaan, Aalto sanoo.

Koko päivityksen voit lukea alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Lue myös: Vieläkö Saara Aalto palaa kansainväliselle pop-uralleen? "Olihan se rankkaa elämää"

Lue myös: Saara Aalto eli "miljonäärielämää" Espanjassa Meri-vaimonsa kanssa - kertoo, miten hurja haave kävi toteen

Lue myös: Kolumni: Vietin yli vuorokauden Big Brother -talossa ja sain heti tuntea kauden suuren uudistuksen kuumottavuuden

Kilpailut

Uusimmat