Joulukuun horoskoopit - minkälaista tulevaisuutta Anna-Mari sinulle povaa?

05.12.2013 07:02 - Antti Granlund

Iskelmän Aamuklubin tähtientulkitsija Anna-Mari on laittanut horoskoopit uuteen uskoon. Suomalaisugrilaisiin horoskooppimerkkeihin kuuluvat muun muassa joutsen, paarma ja kiljuhanhi.

Tässä Anna-Marin horoskoopit joulukuulle1.- 31.12.2013.

Ahma (tammikuu)
Ihmeelliset sattumukset seuraavat sinua joulukuussa. Turhaan edes yrität potkia tutkainta vastaan - ota nämä joskus lievää katastrofiakin muistuttavat tilanteet maailmankaikkeuden silmäniskuna. Se on leikkisällä tuulella. Joulukuussa sen erityiskikka on lähettää tiellesi poliiseja, jotka muistuttavat enemmän komisario Reinikaista kuin Bruce Willisiä tai Vin Dieseliä.

Norppa (helmikuu)
Yrität turhaan mahtua paljettimekkoon. Unohda se, ja kiusaavat laihdutuskuurit samoin. Olet ihana juuri sellaisena kuin olet, ottamatta kourallistakaan pois. Jos vaate on ahdas, riisu se. Kaikilla on hauskempaa.

Poro (maaliskuu)
Joulukuussa löydät mitä mehevimmän jäkälämättäikön kovin yllättävästä paikasta. Olet marssinut tämän jäkälämättäikön ohi jo vuosia rekisteröimättä sitä millään tavalla. Nyt aika on tullut, ja upotat ahnaan turpasi siihen kuin nääntyvä.

Majava (huhtikuu)
Glögihammastasi kolottaa ja tartut joulukuussa molemmin tassuin jokaiseen tarjottuun kuppiin. Yksi näistä kupeista on liikaa. Mikä, se sinun täytyy itse tunnistaa.

Kiljuhanhi (toukokuu)
Pitkän ja työntäyteisen syksyn jälkeen olet todellakin ansainnut huokaista ja ottaa hiukan rennommin. Pidä itseäsi hyvänä. Jatkuva itsensä kontrollointi kääntyy lopulta itseään vastaan, joten lepää, herkuttele ja anna mennä!

Lehtokurppa (kesäkuu)
Olet pitkään kokenut olevasi onnettaren epäsuosiossa, mutta joulukuussa tuurisi kääntyy. Valot vaihtuvat vihreäksi aina, kun saavut risteykseen, ja marketissa valitset aina sattumalta nopeimmin etenevän jonon. Eikä tässä vielä kaikki. Jossakin Veikkauksen jouluisista raha-arvoista on sinua varten varattu päävoitto. Sinun täytyy vain tunnistaa Se Oikea.

Paarma (heinäkuu)
Vähäverinen sukulaisnaisesi päättää ottaa ohjat jouluvalmisteluista omiin kätösiinsä. Jos annat hänen määrätä, saat syödä sellerikeittoa ja kuivaa kalkkunaa koko joulun. Puutu peliin ajoissa.

Joutsen (elokuu)
Tulet kokemaan elämäsi joulun. Muisto tästä joulusta lämmittää sinua vielä vanhainkodissa. Rakkauden ilmapiiri ympäröi sinua, ruoka on herkullista ja sulaa hyvin, etkä tällä kertaa syö itseäsi ähkyyn. Lunta satelee hiljalleen akkunan takana, ja takkapuut rätisevät kotoisasti. Pidät toisessa kädessäsi paksua kirjaa, ja kun ojennat toisen torkkupeiton alta, joku laittaa siihen täydellisesti valmistetun Irish Coffeen.

Peruna-ankeroinen (syyskuu)
Venus on supertangentissa rataasi nähden, ja vetovoimasi on eläimellinen. Hehkut paksuimpien toppa-asusteidenkin läpi niin, että lumisade haihtuu ennen kuin koskettaa päälakeasi. Jos kalenterissasi on joulukuussa vielä pikkujouluja, kannattaa noudattaa suurinta varovaisuutta, ainakin, jos haluat pitää vanhan parisuhteesi voimassa.

Helmipöllö (lokakuu)
Parisuhteesi vaatisi hiukan enemmän huomiota. Jos et ryhdy toimiin, karkaa puolisosi romanialaisen voimistelijan matkaan ennen vuodenvaihdetta.

Karhu (marraskuu)
Olohuoneen sohva vetää sinua puoleensa maagisella tavalla. Ajattelet sitä joka hetki valveilla ollessasi, ja näet siitä öisin unia. Välttele Jyskiä, Maskua ja Ikeaa.

Pukki (joulukuu)
Kuulet omituisia ääniä. Ne eivät tule naapurista. Äänet paljastavat sinulle ihmeellisiä asioita maailmankaikkeudesta ja Kennedyn murhasta. Ne saattavat myös käskeä sinua tekemään jänniä asioita, kuten työntämään hedelmiä naapurin v-mäisen Eskon pakoputkeen tai seisomaan alasti Siwan katolla. Ihan kaikkea ei kannata toteuttaa.

Kilpailut

Uusimmat