Helmikuun horoskoopit - minkälaista tulevaisuutta Anna-Mari sinulle povaa?

06.02.2014 06:24 - Antti Granlund

Iskelmän Aamuklubin tähtientulkitsija Anna-Mari on laittanut horoskoopit uuteen uskoon. Suomalaisugrilaisiin horoskooppimerkkeihin kuuluvat muun muassa ahma, norppa, lehtokurppa ja helmipöllö.

Ahma (tammikuu)
Innostut virkkaamisesta, koska kaipaat jotain konkreettista tekemistä. Tämä ei ole viaton harrastus. Aloitat ketjusilmukoista, ja pian oletkin jo perustamassa virkkauskoulua Pariisiin.

Norppa (helmikuu)
Olet syväjäässä. Sinut voi pelastaa vain kuuma kuubalainen rakastaja.

Poro (maaliskuu)
Varo bemarikuskeja. Etenkin kolmion takaa tulevia.

Majava (huhtikuu)
Älä mene helmikuussa baariin. Suositeltavia paikkoja ovat kirjasto, kansallisarkisto ja avanto.

Kiljuhanhi (toukokuu)
Muista läheisiäsi ennen kuin on myöhäistä. Vie vaimo illalliselle, osta pojalle Xbox, pese vanhan äitisi ikkunat, anna miehen pitää samoja kalsareita useampi päivä.

Lehtokurppa (kesäkuu)
Eräänä kauniina aamuna heräät sidottuna vieraaseen sänkyyn. Et tiedä, miten olet sinne päätynyt tai missä päin Latviaa olet. Suussasi on päärynä ja varpaidesi väliin on tungettu neilikoita. Odotas, kun muistisi alkaa palailla! Lapsenlapsillesi voit todeta: what a ride!

Paarma (heinäkuu)
Loma mielessä. Niinkuin aina. Ensin olisi kuitenkin tehtävä duunia ja säästettävä rahaa. Ota lusikka kauniiseen käteen.

Joutsen (elokuu)
Lakkaa tuijottelemasta peilikuvaasi. Olet ihan ok. Et nyt suorastaan Penelope Cruz, mutta et myöskään täysin toivoton.

Peruna-ankeroinen (syyskuu)
Eikö työpaikallasi kukaan muu tee töitä kuin sinä? Siltä se ainakin tuntuu. Roikkuvat kahviautomaatilla, puivat joutavia ihmissuhteitaan, tulevat myöhässä, lähtevät ajoissa ja kärsivät mielikuvitustaudeista. Olet työn sankari. Palkitse itsesi.

Helmipöllö (lokakuu)
Olet herkkä hurahtamaan, ja helmikuussa löydät taas uuden hurahduskohteen. Parapähkinät. Eikä ihme. Nämä Amazonin alueen superfoodien supertähdet sisältävät arginiinia, jonka on todettu vievän verta kohti sukupuolielimiä. Unohdat enkeliterapian, kuppauksen ja parantavat kivet.

Karhu (marraskuu)
Miksi miehet ovat valehtelevia pettureita? Tätä kysyt itseltäsi. Se on väärä kysymys. Oikea kysymys on: miksi minulle ei kelpaa naapurin raitis ja reipas Raimo?

Pukki (joulukuu)
Hyväntahtoisuuttasi on jo liiaksikin käytetty hyväksi. Sano ajoissa SEIS. Aikuisten lasten ei tarvitse käydä syömässä jääkaappiasi tyhjäksi. Sinun tehtäväsi ei ole myydä tuhansia pareja sukkia ja saada yksin kokoon lapsesi luokan leirikoulurahoitusta. Kuitenkin yli puolet vanhemmista vain vetävät lonkkaa kotona.

Kilpailut

Uusimmat