Huhtikuun horoskoopit - minkälaista tulevaisuutta Anna-Mari sinulle povaa?

02.04.2014 04:30 - Antti Granlund

Iskelmän Aamuklubin tähtientulkitsija Anna-Mari on laittanut horoskoopit uuteen uskoon. Suomalaisugrilaisiin horoskooppimerkkeihin kuuluvat muun muassa ahma, norppa, lehtokurppa ja helmipöllö.

Ahma (tammikuu)
Tunnet molskin kutsun. Ei muuta kuin talkkia nivusiin ja kiinni!

Norppa (helmikuu)
Kevät keikkuen tulevi, ja sinä samoin. Se on yhtä soutamista ja huopaamista, ja olet siitä vain iloinen! Suosittelen varaamaan kotikaappiin kylmäpuristettua kookosöljyä kitkavaurioiden varalta.

Poro (maaliskuu)
Muinaiset roomalaiset pyhittivät huhtikuun Venukselle, etkä sinä tahdo jäädä huonommaksi. Silmä vilkkuu ja käsi käy.

Majava (huhtikuu)
Muuten menee lujaa, mutta virtsatievaivat vaivaavat.

Kiljuhanhi (toukokuu)
Yläkertaasi muuttaa säkkipillinsoittoa harrastava pariskunta. Teillä ei ole yhteistä kieltä, ja rappukäytävässä leijuvat oudot hajut saavat sinut voimaan pahoin. Unohda rasistinen nyrpistely ja ole avoin, niin saat kokea mieleenpainuvia illanviettoja lampaan mahalaukkua maistellen.

Lehtokurppa (kesäkuu)
Jännittävintä, mitä tässä kuussa voi tapahtua, on lauantainen lottoarvonta.

Paarma (heinäkuu)
Huhtikuun lisääntyvä valo saa mantelitumakkeesi käymään ylikierroksilla, ja haluat välttämättä oppia jotain uutta. Ole tarkkana! Mars ja Jupiter rakentavat suurta ristiä linnunradalle, ja saatat kompastua siihen. Sinuna valitsisin sudokut tai bingon avomerilaivurikurssin sijaan.

Joutsen (elokuu)
Pidä huolta alapäähygieniastasi, sillä edessä on yllättäviä tilanteita.

Peruna-ankeroinen (syyskuu)
Norpat tulevat uniisi. Niiden kosteat silmät ja värisevät kuonot eivät jätä sinua rauhaan, vaikka uneksisitkin mieluummin lentämisestä, lottovoitosta tai hekuman hetkistä Matti Röngän kanssa. Norpat jättävät sinut rauhaan vain, jos ryhdyt kuukausilahjoittajaksi.

Helmipöllö (lokakuu)
Huomaat, että tutut ja vähän vieraammatkin hakeutuvat lähellesi etsien lohtua ja viisaita sanoja. Tajuat, että olet oman elämäsi Paolo Coelho, ja lyöt rahoiksi self help -oppaalla. Osta viitta.

Karhu (marraskuu)
Sinulla on tänä keväänä vain yksi tavoite: Beyoncé-perä! Huhtikuussa sinusta kuoriutuukin Marja-Liisa Kirvesniemen sitkeyden ja Matti Nykäsen hulluuden omaava jumppakärpänen, joka ei kaihda pakaraliikkeistä pahintakaan! Jaksaa jaksaa!

Pukki (joulukuu)
Kaikki rakastavat sinua. Työkaverisi rakastavat sinua, naapurisi rakastavat sinua, sukulaisesi rakastavat sinua. Lapsesi, lähikauppiaasi, postinjakajasi, terapeuttisi, poliisisi ja verovirkailijasi rakastavat sinua. Barack Obamakin rakastaa sinua. On aika pysähtyä nuuskimaan ruusuja.

Kilpailut

Uusimmat