Hän on Iskelmän toimituksen isopää: "Ei tullut yllätyksenä!"

28.05.2014 13:26 - Anna Hopi

Aamuklubi inspiroitui Ylen eilisestä uutisesta, jonka mukaan THL väittää suomalaisten olevan erityisen isopäistä porukkaa. Päätimmekin heti mitata, kuka on Iskelmän toimituksen oma isopää.

THL:n Ylelle antaman lausunnon mukaan suomalaiset ovat sekä isopäinen että pitkä kansa. Iskelmän Aamuklubin Antti Granlundin pitkänhuiskeaan varteen sopivat molemmat piirteet enemmän kuin hyvin. 197-senttinen juontaja omaa myös toimituksen jättikokoisimman pään, joka on huikeat 60 senttimetriä ympärysmitaltaan.

Toimituksen väen keskuudessa päiden yleiskooksi muodostui 56 senttimetriä. Tällainen pää löytyy muun muassa juontaja Anna-Mari Raaskalta, tuottaja-juontaja Toni Lundilta ja juontaja Emilia Howellsilta ja verkkotoimittaja Anna Poikkimäeltä. Aamutuottaja Katariina Vainosella oli joukon pienin pää, vain 54 senttimetriä. Lähimmäksi Granlundin isopäätä pääsi äänituottaja Mika Laiti 59 sentillään.

Granlundilta olikin pakko kysyä mittauksen jälkeen, miltä tittelin kantaminen tuntui herra isopäästä.

- Ei tullut yllätyksenä. Toivoin, että minusta voisi vielä jonain päivänä tulla Suomen pääministeri. Mitattaessa olin tosin syönyt hampurilaisen, ja silloin pää turpoaa. Iskelmäfestivaaleilla tulee aina 2 kiloa lisää massaa per poski, kommentoi Antti muulle porukalle.

Hänellä oli myös tarina valmiina suurelle päälleen, joka ei ole legendan mukaan syntynyt sattumalta.

- Mulle kävi niin, että mullahan on siis vaihdettu pää kerran. Ensimmäiset 14 vuotta mulla oli jonkun muun pää. Sairastuin kauheaan tautiin, joka tunnetaan nimellä Hevosenpää-syndrooma, ja siitä tämä jättipolla sai alkunsa.

Mutta onhan 60 sentin päästä toki hyötyäkin.

- Tienasin kouluaikoina rahoja sirkuksen friikkinä.

Kilpailut

Uusimmat