Lola Wallinkoski Viidakon tähtösistä: "Niin heikkoa hetkeä ei ole ollut koskaan"

15.06.2014 15:00 - Anna Hopi

Lola Wallinkosken menneisyydessä riittää kohujulkisuutta ja paljaan pinnan esittelyä, mutta häntä ei Viidakon tähtösiin saisi mukaan - ei sitten millään.

Lola Wallinkosken kasvot ovat tutut, sillä nainen on ehtinyt olla monessa mukana. Omien sanojensa mukaan hän ei kuitenkaan ole realitysarjojen ystävä. Voisiko julkkiskaunotar heikolla hetkellä lähteä mukaan Viidakon tähtöset -sarjaan?

- Niin heikkoa hetkeä ei ole mulla ollut koskaan vielä. Mulla on ollut aina hyvin vankka mielipide siitä, että en halua koskaan olla hahmo. Näytelmässä ehkä, mutta en koskaan realitysarjassa hahmo, jota ihmiset seuraa hahmon takia, eikä sen takia, että olet persoonana sellainen, kertoi Lola.

- Olen aina sanonut, että TV-ohjelmiin voin mennä haastateltavaksi ja haastattelijaksi, ja that's it. Musta ei saa hahmoa. Kokkiohjelmiin ja ajankohtaisohjelmiin voin mennä puhumaan asioista, mutta ihanat kisailut ja leikkisät temmellykset mudassa ja muualla on jollekin muulle.

Ei kyse ole kuitenkaan siitä, että Wallinkoski välttelisi paljaan pinnan esittelyä?

- Ei, mä olen sitä tarpeeksi historiassa jo näyttänyt. Sekin aika on varmaan jo ohi. Lähinnä se, etten koe saavani mitään siitä, että olisin joku hahmo. En ole joukkuetyyppi, joka haluaa mennä leikkimään tonne ja kantelemaan jotain käärmettä. Ensinnäkään en ehdi, olen töissä melkein joka päivä jossain.

Kilpailut

Uusimmat