Lola Wallinkosken ohjeet painonpudotukseen: "Se lähtee asenteesta!"

17.06.2014 15:32 - Anna Hopi

Viime viikolla Aamuklubin kauppakeskuskiertueella nähtiin Suurin pudottaja -sarjaa juontanut Lola Wallinkoski, joka kertoi vinkkinsä kilojen karistamiseen.

Lola Wallinkosken kesä menee kotiseuduilla Turussa. Hänet nähdään Turun kesäteatterin näytelmässä Ella ja presidentti äksynä rehtorina. Aiemmin nainen juonsi Suurin pudottaja -televisiosarjaa, ja hänellä olikin antaa Iskelmän kuulijoille ohjeet painonpudotukseen. Jos laihdutus ei onnistu, missä vika?

- Suuria esteitähän voi olla paljon, henkisellä puolella ne yleensä on. Se on helpompi tuoda yleensä syyksi. Se voi olla joku solmu, mitä ei ole pystynyt aukaisemaan tai joku surullinen tai vastaavasti tosi hyvä asia, joka on laukaissut sen, että ei halua, ei pysty tai ei tarvitse ajatella omaa hyvinvointiaan, kertoi Lola.

- Jotkut eivät yksinkertaisesti osaa tai halua. Meitä on monenlaisia ihmisiä, ja se on positiivinenkin asia. Maailma on hauskempi paikka. Sitten kun ne solmut saadaan auki, niin kuka tahansa pystyy mihin vaan. Se lähtee pienistä asioista. Sekä käytäntö ja ehdoton tahto vaaditaan. Mä sanon kaikissa asioissa, että se lähtee asenteesta! Vaan itse voi päättää, onko jokin mahdotonta vai mahdollista.

Kilpailut

Uusimmat