Ilouutinen perheen pienimmille: Huippusuositut Hevisaurukset valkokankaalle!

18.06.2014 09:00 - Anna Hopi

Lasten suosimat Hevisaurukset valloittavat nyt myös valkokankaan. Hevisaurus-elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa 2015.

Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009. Räyhäkäs kokoonpano on viihdyttänyt perheen pienimpiä jo pitkän tovin ja julkaissut matkan varrella kuusi albumia. Oli siis jo aikakin, että dinosaurukset nähdään koko perheen elokuvassa.

Solar Filmsin tuottama Hevisaurus-elokuva on osittain animoitu live action -elokuva, jossa dinosaurushahmojen ilmeet animoidaan eläviksi. Kuvaukset alkavat syyskuussa ja ensi-ilta on joulukuussa 2015.

Juonesta kerrotaan etukäteen tämän verran: Hevisaurus on koko perheen seikkailuelokuva, jossa kymmenvuotiaat Toni ja Suvi pelastavat oudot, hassut, muinaisia dinosauruksia muistuttavat olennot ahneen liikemies Maximin kynsistä. Hevisauruksiksi itseään kutsuvat olennot rakastavat ennen kaikkea syödä ja soittaa railakasta hevimusiikkia.

Seikkailuelokuvan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen, jonka lisäksi käsikirjoitustyöryhmässä ovat olleet mukana Antero Arjatsalo ja Heikki Salo. Elokuvan ohjaa Pekka Karjalainen.

Hevisauruksen uusin Vihreä vallankumous-levy julkaistiin syksyllä 2013. Hevisaurus on palkittu parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 170 000 kappaletta pelkästään Suomessa.

Kilpailut

Uusimmat