Salama iski vauvaan äidin kohdun läpi - tilanne vuotta myöhemmin

15.07.2014 13:00 - Anna Hopi

Kimberly Gordonia ei turhaan kutsuta ihmevauvaksi. Hänet on nimetty uudestaan Flash-lempinimellä lapsen selvittyä salamaniskusta - ollessaan vielä syntymättömänä äitinsä kohdussa.

Pienokaisen vanhemmat Gordon ja Kendra Villanueva olivat viime vuonna itsenäisyyspäivän aikaan puun alla ukkosmyrskyssä, kun heihin iski salama. Se osui ensin isän korvaan ja kimposi siitä äidin kehoon ja hänen kohtunsa läpi.

Amerikkalainen pariskunta vietiin sairaalaan, ja tuolloin lääkärit huolehtivat Kimberlyn selviämisestä. Vaikka todennäköisyys vauvan toipumiseen oli pieni, hän kuitenkin selvisi. Syntyessään lapsen hiukset tosin sojottivat päästä.

Nyt vuoden päästä tapahtumasta Kimberly voi hyvin. Hänellä on joitain hermostollisia ongelma salamaniskusta johtuen. Lapsi ei voi kunnolla istua, ryömiä tai sulattaa ruokaansa. Lääkärit eivät ole varmoja, koska tyttö alkaa puhua ja kävellä muiden lasten tavoin.

- On vaikeaa nähdä, ettei hän pysty syömään, kuten pitäisi ja joutuu olemaan letkuruokinnassa. Mutta toisaalta olen iloinen, että hän selvisi ollenkaan! kertoi Kendra-äiti KOAT-kanavan uutisissa.

Katso uutisvideo suloisesta pienokaisesta alta.

Kilpailut

Uusimmat