Haluatko tavata uuden miehen? Kokeile 7 kohtaamispaikkaa

01.09.2014 18:09 - Anna Hopi

Jonkun mielestä rakkaus tulee vastaan vasta, kun olet luovuttanut ja päästänyt koko ajatuksesta irti. Toiset taas väittävät, että siihen vaaditaan oikea aika. Mutta paikalla on myös oma merkityksensä.

Fox News -sivuston mukaan on olemassa seitsemän paikkaa, josta voit lähteä katselemaan, mikäli mielit elämääsi uutta miehenpuolikasta. Usein olemme urautunut arjessa tiettyyn muottiin, ja tavallisten arkitottumusten muuttaminen tuo elämään uusia tuttavuuksia. Anna näille ideoille mahdollisuus.

1. Julkiset kulkuneuvot

Pidä silmäsi auki, kun matkustat busseissa, junissa tai metrossa. Et koskaan tiedä, kuka istuu viereesi. Jos avaat suusi oikeassa tilanteessa, voit saada hauskoja hetkiä tuntemattoman kanssa - tai tuntemattomasta voi tulla hyvä ystävä ja kenties jotain enemmän...

2. Urheilulliset liikuntatunnit

Kiinnostaako tanssi, jalkapallo, sähly tai joku muu liikuntalaji? Oletko aina halunnut kokeilla joogaa? Ilmoittaudu mukaan uuteen harrastukseen, ja voit tavata siellä liikunnan parissa samanhenkisiä mukavia ihmisiä.

3. Kahvilat

Älä pelkästään tilaa kahvia ja mene istumaan. Vietä paikan päällä aikaa ja lue, kirjoita tai tee vaikka töitä. Istu niin kauan paikalla, kunnes saat jututettua uutta ihmistä.

4. Sokkotreffit

Kuulostaa pahemmalta kuin onkaan. Kuka tahansa selviää sokkotreffien läpi, kun osoittaa vain kiinnostusta toista ihmistä kohtaan.

5. Työhön liittyvät tapahtumat

Onko työpaikallasi kiinnostavia ihmisiä? Voisitko osallistua enemmän työporukan tapaamisiin ja tutustua lisää kollegoihisi? Anna ihmisille mahdollisuus ja anna katseesi vaeltaa eri tavalla vastakkaisen sukupuolen edustajissa, kun seuraavaksi vietätte iltaa palaverin, kokouksen tai hauskanpidon merkeissä.

6. Vihannestiski

Vaikka et söisi ikinä vihanneksia, muista toki, että unelmiesi mies on se hyvänkuntoinen terveellisesti ruokaileva komistus. Siirry siis sinäkin halpislimsojen luota vihannestiskille katselemaan, kuka muukin rakastaa palsternakkaa ja selleriä kuin sinä.

7. Internetin deittipalstat

Deittailu verkossa on suositumpaa kuin koskaan. Jos et ole oikein kotonasi uusien ihmisten tapaamisissa, internet on runsaudensarvesi. Deittisivustot pursuilevat samanhenkistä seuraa etsiviä koreita ja korskeita uroksia, jotka vain odottavat pääsevänsä putoamaan suoraan kämmenellesi.

Lähde: Fow News.

Kilpailut

Uusimmat