Jari Sarasvuo kohuvideostaan: "Mun tyyli ansaitsee kriitikkonsa"

04.09.2014 17:34 - Anna Hopi

Ristiriitaisia tunteita herättävä puhuja Jari Sarasvuo lanseerasi uusimman valmennuskonseptinsa Strongholdin melko omintakeisella tavalla - alasti saunan lauteilla istuen.  

Stronghold-video on herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa ja Jari Sarasvuolle löytyvät kannattajansa kuten myös kriitikkonsa. Mistä kokonaisuudessa on kyse?

- Stronghold on oikea paikka, johon kutsun ihmisiä tekemään sitä, mitä olen tehnyt 25 vuotta, mutta ehkä nyt tuoreemmalla ja toimivammalla tavalla. Ajauduin itse työkyvyn luisuun, alennustilaan, joka oli tuskallista, mutta kallista ja kaameaa, kertoi Sarasvuo Iskelmälle.

- Aloin miettiä, mikä tässä maailmassa on totta ja mikä toimii, kun ihmiset haluavat muuttaa tilannetta paremmaksi. Uudelleenmuotoilen sen muutosmatkan tai valmennusosaamisen, mitä olen tehnyt, ja minkä takia olen palkannut aikanaan tuhat ihmistä. Idea on kiteytynyt, jalostunut ja perustuu entistä enemmän ihmisten keskinäiseen yhteyteen työssä, eikä niinkään luokkahuoneessa.

Monelle Jari Sarasvuon hämmentävä video on nostanut ajatuksia pintaan. Nyt-liite jopa listasi 7 pelottavaa asiaa kyseisellä pätkällä. Miten mies itse kommentoi tekelettään?

- Kyllä tämä mun tyyli ansaitsee kriitikkonsa. Onhan siinä jumalauta, jätkä puhuu kadotuksesta ja on munasillaan, kutsuu messiaanisesti ihmisiä mukaan muutosmatkalle. Jos se ei ihmisissä herätä huvittuneisuutta ja ihan rehellistä aikuisen ihmisen epäilyä, niin asiat eivät ole hyvin. Yritän päästä sellaiseen vaiheeseen elämässäni, että kriitikoilla on oma paikkansa. He parantavat maailmaa kyseenalaistamisella.

 

Erään seksiterapeutin mukaan työurat tuhoavat seksielämämme. Lue juttu tästä.

Kilpailut

Uusimmat