Jethro Rostedt anopin suututtamisesta: "Jälkipyykki tulee olemaan likainen"

09.10.2014 14:00 - Emma Ylistalo

Tässä kuussa päästään taas seuraamaan koko Suomen tuntemaa kiinteistövälittäjää, kun Myyntimies Jethro -sarjan toinen tuotankokausi alkaa. Uudella kaudella Jethro on ainakin onnistunut suututtamaan anoppinsa.

TV5-kanavalla pyörähtää käyntiin Myyntimies Jethron toinen tuotantokausi 16.lokakuuta, joka kiinteistövälittäjän mukaan ylittää ensimmäisen kauden.

- Verrattuna tuohon ensimmäiseen kauteen, joka oli aika hyvä meikäläisen mielestä, luulen, että tässä toisessa kaudessa me ollaan lyöty vielä pikkasen matkaa sitä pidemmälle, Jethro Rostedt kertoi Iskelmälle.

Myyntitykki päästää kamerat mukaan seuraamaan vauhdikasta elämäänsä ja kertoi, ettei ohjelmaa käsikirjoiteta olleenkaan.

- Se on kaikki tässä ja nyt mitä tapahtuu. En näyttele siinä yhtään, tämä on mun elämää oikeasti.

Jethro kertoi, että tulee uudella kaudella suututtamaan anoppinsa. Vaikka suomalaiset ovat jo pitkään pitäneet hauskaa anoppien kustannuksella, myyntimies myöntää, että homma lähti vähän lapasesta.

- Anopista on tehty sellainen vähän koominen ja pirullinenkin otus, kaikella kunnioituksella. Mä astuin itsekin siihen miinaan ja lähdin leikittelemään ajatuksella, kunnes mä tajusin, että herranjumala, täähän muuttui ihan totiseksi todeksi. Jälkipyykki tämän asian kohdalla tulee olemaan likainen.

Entä mitkä ovat Jethron ja anopin välit nyt?

- Mykkäkoulu alkoi siinä kohtaa, kun mä ensimmäisessä puffissa sanoin, että anoppi on mukana. Se luki sen jostain lehdestä ja me ei olla sen jälkeen puhuttu.

Kilpailut

Uusimmat